Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Γαριβάλδη Ιωάννινα
Γαριβάλδη Ιωάννινα

Ιωάννινα

Γαριβάλδη Ιωάννινα- Η εικόνα πριν το άνοιγμα της εστίασης

Γαριβάλδη Ιωάννινα- Η Εικόνα Πριν Το Άνοιγμα Της Εστίασης

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ανοίγει η εστίαση μετά από πολλούς μήνες πλήρους αδράνειας για τον κλάδο. Οι επιχειρηματίες των Ιωαννίνων προετοιμάζονται για το άνοιγμα. Μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι που, μέσα στο θολό οικονομικό τοπίο, αποφάσισαν να ανανεώσουν τους χώρους των καταστημάτων για να υποδεχθούν τους πελάτες.

Γαριβάλδη – έργο

Σε αυτό το κλίμα αναβρασμού που όλοι περιμένουν το μεγάλο άνοιγμα της εστίασης πραγματοποιούνται έργα σε κεντρικά σημεία της πόλης. Η εικόνα αυτή στην οδό Γαριβάλδη, ένα αγαπημένο μέρος εξόδου στην πόλη, είναι σίγουρα αποτρόπαια. Λίγες μέρες πριν το άνοιγμα και το σημείο μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.

Θα προλάβουν τα συνεργεία να ολοκληρώσουν το έργο και μάλιστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα; Η κοινή λογική θα απαντούσε όχι! Ωστόσο η αισιοδοξία δεν πρέπει να μας εγκαταλείψει.

Γαριβάλδη Ιωάννινα έργα

Το άνοιγμα της εστίασης ήταν μία απόφαση την οποία περίμεναν οι επιχειρηματίες πολλούς μήνες. Την Δευτέρα, 3  Μαΐου η επανεκκίνηση της εστίασης γίνεται πραγματικότητα ενώ παράλληλα αναμένουμε την κατάργηση των μηνυμάτων.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την κατάργηση των sms στο 13033 θα υλοποιηθεί παράλληλα με το άνοιγμα της εστίασης. Ωστόσο αναμένουμε τις επίσημες δηλώσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Ακόμη γνωρίζουμε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταφέρεται στις 23:00 με το άνοιγμα της εστίασης. Κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας η ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχει καθοριστεί στις 22:00.

Δείτε ακόμα: Δώρο Πάσχα 2021 – Μέχρι Την Μ. Τετάρτη Η Πληρωμή

Επιστρεπτέα 7 – Ανοίγει Η Πλατφόρμα Μέχρι 10 Μαΐου

Ιωάννινα Αύξηση Των Θετικών Σημάτων Ακαθάρτων

Ιωάννινα ΔΗΠΕΘΕ Και Απευθείας Ανάθεση

Καταγγελία για αδιαφανείς διαδικασίες στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, έκανε η νέο ιδρυθείσα Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου.

Όπως αναφέρει: Ο Δήμος έκανε ανάθεση ποσού 40.000 χωρίς απόφαση του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Απευθείας από την πρόεδρο κυρία Κωτσαντή. Ο Δήμος Ιωαννιτών Ισχυρίζεται ότι η απόφαση νομιμοποιείται από την τριμελή επιτροπή αξιολόγησης. Ενώ η ένωση καλλιτεχνών πως δεν αναφέρει κάτι τέτοιο ο κανονισμός λειτουργίας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Επιπλέον ούτε η προγραμματική σύμβαση με το ΥΠ.ΠΟ.Α. και ούτε άλλη προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. το επιτρέπει.

Γαριβάλδη Ιωάννινα- Η Εικόνα Πριν Το Άνοιγμα Της Εστίασης

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC