Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Γερμανία - 165 οι νεκροί
Γερμανία - 165 οι νεκροί

Διεθνή

Γερμανία – 165 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Γερμανία – 165 Οι Νεκροί Από Τις Πλημμύρες

Η καγκελάριος Ά. Μέρκελ επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές όπου δήλωσε ότι θα τις ενισχύσει οικονομικά. Το ποσό που θα χορηγηθεί άμεσα είναι 300 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα συνεχίζουν να εντοπίζουν νεκρούς από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Γερμανία – 165 Οι Νεκροί Από Τις Πλημμύρες

Τους 165 έφτασε ο απολογισμός των νεκρών από τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στη δυτική Γερμανία, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να θεωρούνται αγνοούμενοι.

Στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο, που επλήγη περισσότερο από τις φονικές καταιγίδες, «ο αριθμός των νεκρών φτάνει πλέον τους 117», έναντι 112 προηγουμένως, «ενώ υπάρχουν και 749 τραυματίες», ανακοίνωσε η Βερένα Σόιερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κόμπλεντς.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χ. Ζέεχοφερ αναμένεται να μεταβεί σήμερα στις πληγείσες περιοχές, κυρίως στο Μπαντ Νόιεναρ- Άρβαϊλερ, μία από τις κοιλάδες που πλημμύρισαν.

Εξάλλου χθες η Γερμανίδα καγκελάριος Ά. Μέρκελ επισκέφθηκε το Σουλντ στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο και διαβεβαίωσε τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα τους προσφέρει βοήθεια.

Η Γερμανία παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά τη χειρότερη φυσική καταστροφή που έχει αντιμετωπίσει στη σύγχρονη ιστορία της.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε με 50.126 νέα κρούσματα ενώ αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες. Στα Ιωάννινα εντοπίστηκαν 857 νέα κρούσματα. Η ανακοίνωση του...

Κοινωνία

Ιδιαίτερα αυξημένο το επιδημιολογικό φορτίο με τα κρούσματα που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο να ξεπερνούν τα 35.000. Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σημειώθηκε στα Ιωάννινα...

Κοινωνία

Ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων σημειώθηκε μία ημέρα πριν την αλλαγή του χρόνου. 35.580 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στη χώρα με τα νέα μέτρα να...

Κοινωνία

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε σήμερα με 28.828 κρούσματα ενώ στα Ιωάννινα εντοπίστηκαν 369 κρούσματα. Η επιδημιολογική εικόνα επιδεινώνεται με τον Υπ. Υγείας να ανακοινώνει...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC