Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Έκτος Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς ο ίδιος είχε διαρρεύσει προσωπικές
Έκτος Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς ο ίδιος είχε διαρρεύσει προσωπικές

TV

Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Παναγιωτόπουλος για τη διαρροή πορνογραφικού υλικού

Έκτος Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς ο ίδιος είχε διαρρεύσει προσωπικές του στιγμές με την πρώην σύντροφο του στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή της. Ο Αντώνης Κανάκη συντετριμμένος ανακοίνωσε το ειδεχθές γεγονός και δήλωσε την απόφαση της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα να απομακρύνουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καθώς δε συνάδει με την προσωπικότητά τους τέτοιους είδους συμπεριφορά.

«Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα, μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά και χαιρόμαστε γι αυτό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση, είμαστε όλοι σε σύγχυση. Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη νωρίς το μεσημέρι για να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα background. Ο Κωστάκης μου είπε πως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στα social δημοσίευμα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα κάτι που σαν εκπομπή το πολεμάμε. Έκανε κάτι σε μία κοπέλα και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεση και πήγανε στα δικαστήρια στην αρχή αλλά μετά δεν πήγανε στα δικαστήρια. Σημασία έχει πλέον το ηθικό κομμάτι. Κλείσαμε το τηλέφωνο με τον Κώστα πιστεύαμε ότι ήταν από τα γνωστά του διαδικτύου που ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει και όντως υπήρχε η ιστορία. Χρειάστηκα ώρες για να διαχειριστώ αυτό που έγινε. Επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφαση όλων μας πως διακόπτουμε τη συνεργασία και πως δεν μπορεί να είναι κομμάτι τον Ράδιο Αρβύλα».

Και συνέχισε: «Του εξέφρασα τη λύπη και τον θυμό μου για το γεγονός ότι υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση και δεν μας ενημέρωσε από την αρχή για κάτι που μας αφορά όλους. Είμαστε οικογένεια, είμαστε μαζί χρόνια ατελείωτα. Μας αφορά σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερο νοιάζομαι για το ανθρώπινο κομμάτι δεν γίνεται να έχεις κάνει όλα αυτά και να μην έχεις ενημερώσει. Είμαστε σε μία θέση που θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στην κοπέλα για αυτό που βίωσε. Ευτυχώς στην εποχή μας αρχίζουμε ως άνθρωποι αυτά να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Έχουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια και μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι ότι ενημερώνουμε και εσάς πλέον ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα υπήρχαν διάφορες συμβουλές, παροτρύνσεις, να γράψουμε ανακοίνωση. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για εμάς το θέμα είναι ηθικό και ανθρώπινο. Νιώθουμε πληγωμένοι. Δεν ξέρω πως θα γίνει τώρα, το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή ψυχολογίας».

Ακολούθως ο Αντ1 προέβη σε δήλωση σχετικά με το περιστατικό. Επιδοκίμασε την απόφαση του Κανάκη να απομακρύνει τον Σ. Παναγιωτόπουλο από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο. Ακολούθως καταδίκασε κάθε κακοποιητική πράξη.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC