Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
"Η Μάσα και ο Αρκούδος"
"Η Μάσα και ο Αρκούδος"

Πολιτισμός

“Η Μάσα και ο Αρκούδος” έρχονται στα Γιάννενα

“Η Μάσα Και Ο Αρκούδος” Έρχονται Στα Γιάννενα

Η παράσταση Η Μάσα και ο Αρκούδος φτάνει στα Γιάννενα. Πρόκειται για μια παράσταση που θα κλέψει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Η παράσταση της Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης θα ανέβει την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, υποσχόμενη να χαρίσει άφθονο γέλιο και στιγμές ξενοιασιάς. Η θεατρική παράσταση η «Μάσα και ο Αρκούδος», βασισμένη στο ομώνυμο λαϊκό ρωσικό παραμύθι, έχει ως στόχο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο σκανταλιές και μπερδέματα.

Η μικρή Μάσα, ένα κοριτσάκι με αστείρευτη ενέργεια και σπιρτάδα, το σκάει από το σπίτι των παππούδων της, θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο και να ζήσει νέες περιπέτειες. Στον δρόμο της μέσα στο δάσος πέφτει πάνω στο σπίτι ενός φιλήσυχου και καλοσυνάτου αρκούδου. Η ηρεμία του ανατρέπεται μέσω αυτής της αναπάντεχης συνάντησης. Η μικρή Μάσα θα συναντήσει πολλούς κινδύνους, καθώς ένα δάσος κρύβει πάντοτε παγίδες αλλά και πολλές εκπλήξεις. Αφού η μικρή μας φίλη θα γνωρίσει πολλούς φίλους που θα τους αγαπήσει αληθινά.

Η ιστορία θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της πραγματικής φιλίας. Της ειλικρινούς αγάπης, καθώς επίσης και της ελευθερίας, αφού κανένας δεν μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος αν δεν είναι ελεύθερος.

Η σκηνοθεσία είναι της Ανδρονίκης Μαλακόζη. Παίζουν οι ηθοποιοί Αμαλία Ζαγοριανού, Άσπα Μπατατόλη, Βλάσσης Παπακωνσταντίνου, Ευθύμης Ιωαννίδης και Σοφιανός Πεσιρίδης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση από το Tickets Ioannina στην περιφέρεια. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944638637 και 6980205311.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτισμός

Η Χιονάτη Στο Δάσος Των Νάνων, Στο Θέατρο ΕΗΜ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ“ Πεμπτη 8/7/2021 Θέατρο ΕΗΜ – Φρόντζου Η Αrt muppets...

Ιωάννινα

Μετά την τελευταία δισκογραφική τους συνάντηση, τράβηξαν το δρόμο τους, ο καθ’ ένας χωριστά, και χάραξαν τη λαμπρή καλλιτεχνική τους πορεία. Ρεσιτάλ, Ταμ –...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC