Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Ιωάννινα - εγκρίθηκε η διακήρυξη
Ιωάννινα - εγκρίθηκε η διακήρυξη

Ιωάννινα

Ιωάννινα – Εγκρίθηκε η διακήρυξη για το έργο των lED

Ιωάννινα – Εγκρίθηκε Η Διακήρυξη Για Το Έργο Των LED

Ένα έργο το οποίο έλαβε αρκετές αντιρρήσεις από τους αντιπολιτευόμενους σχετικά με τις οικονομικές πηγές έλαβε έγκριση.

Στην έγκριση των όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο «παροχή υπηρεσιών αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δ. Ιωαννιτών» προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή κατά την σημερινή της συνεδρίαση.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία με αρνητική ψήφο των εκπροσώπων της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» και αποχή της παράταξης «Ιωάννινα 2023».

Στην διακήρυξη του έργου έγινε η τροποποίηση των αρχικών όρων σύμφωνα με τις αποφάσεις της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

Η θεραπεία των τεχνικών πλημμελειών της αρχικής διακήρυξης έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο της αναθέτουσας αρχής, δηλαδή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο αντιδήμαρχος Φώτης Βάββας στη νέα διακήρυξη:

  • Τα φωτιστικά led χωρίζονται σε αυτά που έχουν ενσωματωμένο ασύρματο ελεγκτή και σε αυτά που δεν έχουν ενσωματωμένο ασύρματο κεντρικό ελεγκτή.
  • Αναφέρονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προβολέων led.
  • Το φωτοτεχνικό μοντέλο είναι πολύ πιο αναλυτικό σε ότι αφορά τις οδούς και τους τύπους αυτών σε σχέση με την αρχική διακήρυξη.
  • Η περιγραφή της υφιστάμενης υποδομής είναι πιο αναλυτική.
  • Η εκτίμηση εξοικονόμησης ενέργειας είναι πιο αναλυτική σε σχέση με την αρχική διακήρυξη.

Επίσης, στη διακήρυξη έχουν επέλθει αλλαγές που αφορούν στην οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, αλλά και στη διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης του Κύριου του έργου με τον  Ανεξάρτητο Ελεγκτή Περιόδου Εργασιών και τον Ανεξάρτητο Ελεγκτή Περιόδου Υπηρεσιών.

Για την Δημοτική Αρχή η αντικατάσταση του φωτισμού σε όλη την έκταση του Δήμου παραμένει βασική προτεραιότητα. Εκτιμά ότι με τη νέα διακήρυξη δεν θα υπάρξουν άλλα εμπόδια. Επομένως το έργο θα μπορέσει σύντομα να περάσει στη φάση της υλοποίησης.

Ιωάννινα – Εγκρίθηκε Η Διακήρυξη Για Το Έργο Των LED

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC