Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Αθλητισμός

Ο Βαγγέλης Ζαρκαλής νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΓΣΙ

Vaggelis ZarkalisΟ Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, κ. Βαγγέλη Ζαρκαλή ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών καθώς επίσης και την τεχνική επιμέλεια των τμημάτων υποδομών κορασίδων και νεανίδων. Ο νέος προπονητής επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον αφού στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΓΣΙ ως αθλητής της τότε ανδρικής μας ομάδας των πολλών επιτυχιών. Κατάφερε να γίνει γνωστός στο χώρο του βόλεϊ αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες από το προσωπικό του χρόνο, εργαζόμενος πάντα με ζήλο – αφοσίωση και με γνώμονα την αξιοκρατική αντιμετώπιση όλων των παιδιών πράγμα για το οποίο διακρίνεται. Εργάστηκε ως προπονητής στις παρακάτω ομάδες μεταξύ των οποίων ομάδες Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας, αφήνοντας παντού ευμενή σχόλια και κατακτώντας πολλούς τίτλους σε επίπεδο αντρών και γυναικών, ενώ έχει πολλές συμμετοχές σε Finalfour(Πανελλήνια Τελική Φάση) με ομάδες τόσο παίδων και εφήβων όσο κορασίδων και νεανίδων: ΑΡΤΑ – Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΑΕΚ – ΕΟΠΕ (ΚΛΙΜΑΚΙΑ) – ΦΙΛΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ – ΙΩΝΕΣ – ΑΟΚ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Όλοι ευελπιστούμε ότι αρχίζει μια νέα εποχή για το βόλεϊ του συλλόγου μας.

Αναλυτικά η δήλωση του νέου προπονητή του ΑΓΣΙ: Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω σε γνώριμο μέρος με πολλές αναμνήσεις και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ με άτομα που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Μετά από πρόταση του φίλου και νυν συνεργάτη Γιώργου Σκούρα αλλά και όλου του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όσες εμπειρίες φέρουμε έτσι ώστε να δούμε τον ΑΓΣΙ εκεί που του αρμόζει μιας και η ιστορία του είναι γνωστή στον χώρο του βόλεϊ. Το έργο αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με ιδιάζουσα βαρύτητα εάν αναλογιστώ την προπονητική συνέχεια ενός από τους καλύτερους προπονητές στο χώρο του βόλεϊ «Δημήτρη Αντωνιάδη» και πρώτου μου προπονητή ως αθλητής. Στόχος μας είναι η γυναικεία ομάδα μέσα από ομαδική και σκληρή προπόνηση να αποκτήσει την αγωνιστική της ταυτότητα  και με καλή αθλητική απόδοση να γίνει ανταγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ώστε να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί βαθμολογικά. Παράλληλα και με λεπτομερή σχεδιασμό θα αναπτύξουμε τα τμήματα υποδομών ώστε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή βάση για το μέλλον.
Σεβόμαστε όλες τις ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αποκτήσουμε και εμείς το σεβασμό τους.
Βασίζομαι  στην αγωνιστική πεποίθηση των αθλητριών μου αλλά και στη καλή συνεργασία για να μπορέσουμε να ανταμείψουμε τις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού με όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε με επαγγελματική νοοτροπία και πνεύμα ομαδικής συνεργασίας και όχι ατομικής διάκρισης, μια ομάδα που θα χαιρόμαστε όλοι. Πάνω από τα κεφάλια όλων βρίσκεται ο ΑΓΣΙ και οφείλουμε όλοι να το σεβαστούμε και να προκαλέσουμε την σπίθα για την επίτευξη των όποιων στόχων θέσουμε από κοινού όλοι μαζί. Ο δρόμος είναι δύσκολος εύχομαι υγεία προπάντων και κλείνω με το εξής που ισχύει για όλους μας : «Εάν αγωνιστείς ίσως και να κερδίσεις εάν όμως δεν αγωνιστείς είναι σίγουρο ότι θα χάσεις».
Καλή αγωνιστική χρονιά.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC