Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Ο Τάκης Ζαχαρατος στο Θέατρο ΕΗΜ
Ο Τάκης Ζαχαρατος στο Θέατρο ΕΗΜ

Ιωάννινα

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο θέατρο ΕΗΜ στις 31 Αυγούστου

Κάθε του εμφάνιση μοναδική! Κάθε του εμφάνιση σημείο αναφοράς! Κάθε του εμφάνιση σπάει τα ταμεία! καθώς οι παραστάσεις του, η μία μετά την άλλη να είναι το απόλυτο sold out! Γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας και μοναδικός και το show του πάντα ξεχωριστό.

Μετά την Αθήνα, την Κύπρο, το απόλυτο sold out, σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη. Ο δημοφιλής Τάκης Ζαχαράτος μάγεψε για μία ακόμα φορά το κοινό του, που τον αποθέωσε και τον χειροκροτούσε όρθιο.
Ο Τάκης Ζαχαράτος, σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία! Χαρισματικός, πηγαίος καλλιτέχνης, ο Showman με τα χίλια πρόσωπα που με την ερμηνευτική του άνεση περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, κι από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου»!

Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό, που όλοι αναζητούμε τη χαρά και την ξεγνοιασιά, ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος ανοίγει την αγκαλιά του και προσφέρει με τον ξεχωριστό, δικό του τρόπο, ανεμελιά, διασκέδαση σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις.
H Ματίνα Παγώνη τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη συνομιλεί με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ τα λέει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου κατατροπώνει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor!

Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου βρίσκονται για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ παλεύει να βρει «Σασμό» με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou!
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τετάρτη 31 Αυγούστου
ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ-ΦΡΟΝΤΖΟΥ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20€ γενική είσοδος
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.30
Προπώληση :ticketsrvices.gr, Τicketsioannina και Πολυχώρος Αγορά

Κείμενα : Τάκης Ζαχαράτος
Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου
Ενορχηστρώσεις : Δημήτρης Δημόπουλος

Χορηγός Αερομεταφορών : Sky Express fly every day

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

O Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στα Ιωάννινα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΕΗΜ – Φροντζου  Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, μετά από μία απίστευτη...

Ιωάννινα

50 χρόνια κλείνει φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία!  Και τα γιορτάζει μαζί μας, με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή στο Θέατρο Ε.Η.Μ...

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Ιωάννινα

Oι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC