Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Σε ισχύ η Κ.Υ.Α. για τα νέα τέλη ελέγχου οχημάτων στα Δημόσια ΚΤΕΟ

imagesΑπό το Γραφείο του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Γιάννη Κατέρη ανακοινώθηκε ότι τέθηκε σε ισχύ η νέα Κ.Υ.Α. των Υπουργείων Οικονομικών – Ανάπτυξης για τα μειωμένα τέλη διενέργειας περιοδικού ελέγχου στα Δημόσια ΚΤΕΟ. Με την ίδια Κ.Υ.Α. καθιερώνονται εκπτώσεις για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που προσκομίζουν προς έλεγχο μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων των οποίων είναι κύριοι.

Συγκεκριμένα για δέκα μέχρι 50 οχήματα η έκπτωση είναι 10% και για περισσότερα το ποσό μείωσης διπλασιάζεται. Επίσης οι τιμές μειώνονται κατά 25% για οχήματα φυσικών προσώπων κατόχων ισχύοντος Δελτίου Ανεργίας του ΟΑΕΔ και κατά 15% για οχήματα του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α. και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.Σημειώνεται ότι έχουν πιστοποιηθεί και λειτουργούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας και προχωρούν οι διαδικασίες για την πιστοποίηση των άλλων δύο (Πρέβεζας και Άρτας).

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Σε απάντηση δημοσιευμάτων, σχετικά με τη λειτουργία «Κινέζικων» καταστημάτων, από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευάγγελο Βαγενά, ανακοινώνονται τα εξής: Η Αρμόδια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC