Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Συμμετοχή σε Δράσεις Εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

ΛΙΜΑΝΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣΤο Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του πλαίσιο του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2007 – 2013», υλοποιεί το Έργο: «IntActPlan: Ολοκληρωμένες Δράσεις για την Ενίσχυση της εξωστρέφειας των ΜΜΕ της διασυνοριακής περιοχής και τη Δημιουργία Ευκαιριών Διείσδυσης σε Νέες Αγορές».Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, αξιοποιώντας δράσεις του ανωτέρω Έργου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αυλώνας (Αλβανία) και το BIC Ηπείρου (Εταίροι του Έργου), ενημερώνει τα μέλη του, ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ανάπτυξη και προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών του νομού μας, πρόκειται να πραγματοποιήσει τις ακόλουθες δραστηριότητες:
Για τα μέλη του από όλους τους κλάδους δραστηριότητας:
Μία (1) Επιχειρηματική Αποστολή στην Επαρχία Αυλώνας (Αλβανία), το προσεχές διάστημα (Ιουνίου-Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου), στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β.
Μία (1) Επιχειρηματική Αποστολή Αλβανών επιχειρηματιών στο Νομό Θεσπρωτίας, το προσεχές διάστημα (Ιουνίου-Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου), στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β.
Μία (1) συμμετοχή σε Έκθεση που θα διοργανωθεί από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε μία εκ των δύο περιοχών της Αλβανίας, Αγ. Σαράντα ή Αυλώνα, το προσεχές διάστημα (Ιουνίου-Ιουλίου ή Σεπτεμβρίου), με παρουσία των Θεσπρωτικών επιχειρήσεων σε περίπτερο που θα στηθεί από το Επιμελητήριο.
Για τα μέλη του από τους κλάδους των Αγροτικών Προϊόντων – Εσπεριδοειδών και Ιχθυοκαλλιέργειας
Μία (1) Επιχειρηματική Αποστολή στη Μόσχα (Ρωσία), στις 17 Ιουνίου 2013, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β (και για τους δύο κλάδους).
Μία (1) συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση «ALIMENTA 2013» στο Βουκουρέστι (Ρουμανία), από τις 30 Οκτωβρίου και έως τις 03 Νοεμβρίου 2013, με παρουσία σε περίπτερο (αγροτικά – φρούτα).
Μία (1) συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση «FRESH PRODUSE UKRAINE 2013» στο Κίεβο (Ουκρανία), από τις 26 έως 28 Νοεμβρίου 2013, με παρουσία σε περίπτερο (αγροτικά – φρούτα).
Καλούμε τις επιχειρήσεις, που διαθέτουν ή επιθυμούν να αποκτήσουν εξαγωγική δραστηριότητα και επιθυμούν να συμμετέχουν στις προαναφερόμενες δράσεις, να παραστούν στην Εκδήλωση που διοργανώνουμε την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 στις 19.00, στο Ξενοδοχείο ANGELIKA PALLAS, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανωτέρω δράσεις και να δηλώσουν συμμετοχή στις εν λόγω αποστολές.
Στόχος της εκδήλωσης, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί ευρεία συζήτηση, είναι να υποβληθούν από τους συμμετέχοντες προτάσεις σχετικές με την ανάληψη δράσεων για την προώθηση και ανάπτυξη των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων του νομού και την προώθηση και ανάπτυξη του τοπικού εμπορίου.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχική

Περισσότεροι από 500 χιλιάδες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ μπορούν να επωφεληθούν από τα κοινωνικά προγράμματα της «Αγροτικής Εστίας» για το 2013. Συγκεκριμένα, 530.000...

Άρτα

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων συμμετείχε ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος. Η παρουσία του κ. Στύλιου στην παραπάνω συνεδρίαση...

Ήπειρος

Η εξωστρέφεια των Θεσπρωτικών επιχειρήσεων, όπως αυτή απεικονίζεται στην πρόσφατη μελέτη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και...

Ήπειρος

Στο Πωγώνι, η «Κιβωτός του Κόσμου» θα εγκαταστήσει μια νέα δομή για τη νεολαία, στα πρότυπα των κεντρικών της, που την έχουν αναδείξει σε...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC