Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Συνέδριο και Ενημερωτική Ημερίδα της Περιφέρειας Ηπείρου για τη λήξη του έργου ICS

Στο έργο «ICS – ΜμΕ και Συνεταιριστική Οικονομία για την Τοπική Ανάπτυξη» που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «MED-Ευρωπαϊκή Διακρατική Συνεργασία στο Γεωγραφικό χώρο της Μεσογείου 2007-2013», φορείς από τις χώρες Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα συμμετέχουν με σκοπό την καθιέρωση μιας κοινής στρατηγικής που θα προωθήσει το σχηματισμό διεθνών κοινοπραξιών συνεργατικών οργανισμών, τη διεθνοποίηση και την καινοτομία των συνεταιρισμών.

Το Τελικό Συνέδριο πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση των εργασιών του ICS του στις 10 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00 στην αίθουσα Πανδώρα Γ’ του ξενοδοχείου Du Lac, στα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι εταίροι- σύνεδροι θα κάνουν τον απολογισμό του έργου, θα ορίσουν τον τρόπο δράσης για τα θέματα που θα αναδειχθούν, θα συζητήσουν την επόμενη προγραμματική περίοδο του MED και θα προσδιορίσουν τα κατάλληλα εργαλεία με τα οποία θα εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή διάχυση και επενέργεια του προγράμματος ακόμα και μετά τη λήξη του.

Παράλληλα με το Τελικό Συνέδριο του έργου θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση όπου Συνεταιριστικές επιχειρήσεις της Ηπείρου καθώς και χωρών της Μεσογείου θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο κοινό και θα εξετάσουν δράσεις συνεργασίας και εξωστρέφειας. Στην εκδήλωση το κοινό θα γνωρίσει τοπικά αλλά και ξένα προϊόντα που παράγονται μέσα από συνεταιρισμούς, θα δοκιμάσει γνήσια τοπικά ηπειρώτικα προϊόντα και θα ενημερωθεί για τους τρόπους παραγωγής αλλά και διάθεσής τους στο εμπόριο.Το Τελικό Συνέδριο του έργου και η παράλληλη εκδήλωση θα είναι ανοιχτά για όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν πληροφοριακό υλικό για τα αποτελέσματά του έργου. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου www.php.gov.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρθρα & Απόψεις

Το Νέο Δυνατό Πρόγραμμα Του Realfm Έχει Ξεκινήσει. Ενισχυμένο το νέο πρόγραμμα του Real FM 97.8 με νέα πρόσωπα ”έκπληξη” για τον μεγαλύτερο ενημερωτικό...

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Αθλητισμός

    Του Νίκου Γιωτίτσα   Το ματς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο για το 2016 στη Super...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC