Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝΙ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ. Υπόμνημα του Συλλόγου προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΗ συνεχιζόμενη πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.-ΔΝΤ, πολιτική  υποχρηματοδότησης της υγείας- πρόνοιας  όπως και η διαχείριση  αυτής της κατάστασης από την Διοίκηση, οδηγεί στην υποβάθμιση και εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, τη λειτουργία του ως επιχείρηση. Έχει ως αποτέλεσμα  την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται προς τους  ασθενείς, την  εντατικοποίηση της εργασίας των εργαζομένων  του νοσοκομείου που επιπλέον αφήνονται απλήρωτοι Αφαιρεί το δικαίωμα για δωρεάν υπηρεσίες προς όλο το λαό μετατρέπει σε εμπόρευμα την υγεία. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε άλλο να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση. Να θυσιαζόμαστε κι εμείς και η υγεία όλου του λαού για να σωθούν  τα κέρδη των επιχειρηματιών  και πιο ειδικά οι έμποροι της Υγείας. Επανειλημμένα έχουμε διαμαρτυρηθεί κι έχουμε απαιτήσει  να βρεθεί άμεσα λύση για τα παρακάτω θέματα που είναι απόρροια της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων που εφαρμόζει πιστά η διοίκηση. Παρόλα αυτά δεν βρέθηκε καμιά λύση. Για άλλη μια φορά  απαιτούμε την επίλυση των προβλημάτων και καθιστούμε υπεύθυνη τη διοίκηση του νοσοκομείου, την ΥΠΕ,  το υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση για τις επικίνδυνες επιπτώσεις που έχουν στην υγεία των ασθενών και των εργαζομένων Πιο συγκεκριμένα:

1) Υπάρχουν συνάδελφοι, στο τηλεφωνείο, στους οδηγούς, στο θυρωρείο, τραπεζοκόμους, τραυματιοφορείς που εργάζονται συνεχόμενα χωρίς ρεπό! Άμεσα οι συνάδελφοι να πάρουν τα  οφειλόμενα ρεπό τους.

2) Η έλλειψη τραυματιοφορέων, παρά τις διαβεβαιώσεις πως θα καλυφθούν εν μέρει και προσωρινά τα κενά, με επικουρικούς δεν έχει γίνει τίποτα προς την κατεύθυνση αυτή. Η εφημέρευση του Νοσοκομείου είναι επισφαλής κι αρκετές φορές δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην εφημερία.

3) Συνεχίζεται κι είναι απαράδεχτο, οι οριζόντιες περικοπές στην πληρωμή των αργιών και νυχτερινών. Ζητάμε άμεσα να πληρωθούν όλα τα χρωστούμενα

4) Μέσα σ αυτές τις συνθήκες, αφαίμαξης των μισθών μας και της απλήρωτης δουλείας, είμαστε υποχρεωμένοι να αγοράζουμε τις στολές για την δουλειά μας. , ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχει κονδύλι για αυτό το σκοπό Ζητούμε απάντηση γιατί δεν αξιοποιείται αυτό το κονδύλι και συνολικότερα άμεσα με ευθύνη του Νοσοκομείου να αγοραστούν στολές για τους εργαζόμενους.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ 28/8/2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. Γεωργάρας                                                                      Β.Καφαράκης

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC