Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Χρηματοδότηση του Γηπέδου του Παναθηναϊκού
Χρηματοδότηση του Γηπέδου του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός

«Κλείδωσε» η χρηματοδότηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού

«Κλείδωσε» Η Χρηματοδότηση Του Γηπέδου Του Παναθηναϊκού

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ, ότι σήμερα κατατέθηκε το πρώτο επίσημο ψήφισμα για την χρηματοδότηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η χρηματοδότηση ύψους 70 εκατομμυρίων αφορά τον «Βοτανικό».

Ευχάριστη η είδηση τόσο για τους φίλαθλους της ομάδας, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους σε δική της έδρα, όσο και για ολόκληρη την πόλη.

Το αναπτυξιακό έργο αποτελεί προσπάθεια «Διπλής Ανάπλασης», για δύο σημεία της Αθήνας.

«Τι δήλωσε ο κος Μπακογιάννης;»

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά κανονικά μέσα στα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται. Σήμερα, μάλιστα, κατατίθεται το πρώτο επίσημο αίτημα χρηματοδότησης ύψους 70 εκατ. ευρώ. Δεν μιλάμε, απλώς, για ένα γήπεδο. Πρόκειται για μία μητροπολιτική παρέμβαση.

Είναι η δημιουργία δύο πόλων μέσα στην Αθήνα. Στη Λεωφόρο θα δημιουργήσουμε ένα χώρο πράσινου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο χαμένο. Επίσης, πρέπει να βάλουμε μπροστά την περιοχή του Βοτανικού.

Ο Βοτανικός απαιτεί γήπεδο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Υποδομές, επενδύσεις και πολεοδομικές ρυθμίσεις. Είναι μία περιοχή της πρωτεύουσας που πρέπει να μπει ξανά στον χάρτη.

Να προσελκύσει επενδύσεις, οι οποίες υπολογίζονται σε πρώτη φάση σε ποσό μεγαλύτερο των 300 εκατ. ευρώ. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι αναπτυξιακό έργο. Θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για όλη την Αθήνα».

ΠΗΓΗ: Ert News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιγμα Αγοράς, Διαδημοτικές Μετακινήσεις, Χαλάρωση Μέτρων

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

400 χιλιάδες για έργα υποδομών σε Κιάφα, Λασπότοπο και Βοτανικό Έργα υποδομών σε περιοχές των Ιωαννίνων όπου υπάρχει αυξημένη ανάγκη λόγω της κακής κατάστασης...

TV

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποχωρεί από την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” , στην οποία πρωταγωνιστεί.  Το ανακοίνωσε πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση. Σημειώνοντας...

Αθλητισμός

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Το τριφύλλι έτσι αλλάζει σελίδα...

Αθλητισμός

  Του Λευτέρη Τώνη   Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά αγώνα που μόνο τελικό δεν θύμιζε, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού Superfoods με 63...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC