Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Χρυσόστομος Βούζας: Επιστολή της «Συμμαχίας Πολιτών» στον Αλ. Καχριμάνη για τα προβλήματα στη 13η επαρχιακή οδό

ΒουζαςΤα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί κατά την εκτέλεση των εργασιών για την κατασκευή της 13ης επαρχιακής οδού, προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση των κατοίκων των Γραμμενοχωρίων, επισημαίνει με επιστολή της στον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλ. Καχριμάνη, η «Συμμαχία Πολιτών». Όπως έχει επισημανθεί και σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ζίτσας, αλλά και σε δημόσιες τοποθετήσεις του επικεφαλής της παράταξης, Χρυσόστομου Βούζα, οι κάτοικοι διαπιστώνουν, ότι η χάραξη του οδικού άξονα, ουδεμία σχέση έχει με εκείνη, την οποία υποστήριζαν κάποιοι στο Δήμο Ζίτσας και νωρίτερα άλλοι στο Δήμο Πασσαρώνος. Η κατάσταση αυτή γίνεται ακόμη δυσκολότερη εάν αναλογιστεί κάποιος, ότι εκτελούνται ήδη εργασίες σε τμήματα του οδικού άξονα, όπου οι ιδιοκτήτες απαλλοτριωθέντων εκτάσεων, δεν έχουν ακόμη αποζημιωθεί!

Έτσι, με την επιστολή της η παράταξη ζητά από τον κ. Καχριμάνη να αναλάβει πρωτοβουλία και να διοργανώσει μία ανοιχτή συνάντηση στην οποία θα δοθούν όλες οι απαντήσεις που ζητούν οι κάτοικοι.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή σημειώνεται πως:

«Η “Συμμαχία Πολιτών” στο Δήμο Ζίτσας αφουγκραζόμενη το μείζον πρόβλημα και την ανησυχία που έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία, λόγω της αδιαφορίας με συνέπεια την ελλιπή, ασαφή και όχι υπεύθυνη  πληροφόρηση από εκείνους που διαχειρίστηκαν εκ μέρους του Δήμου μας την υπόθεση, που δεν μπήκαν καν στο κόπο να πραγματοποιήσουν ενημερωτικές συναντήσεις με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, παρά μόνο δημιουργούσαν εντυπώσεις για την ωφέλεια του έργου, απευθύνεται στην Περιφερειακή Αρχή, ζητώντας τη διεξαγωγή μίας ανοιχτής, ενημερωτικής συνάντησης, παρουσία των άμεσα ενδιαφερομένων και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, για να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, κόμβοι εισόδου – εξόδου, προσβασιμότητα στους αγροτικούς και κοινοτικούς δρόμους. Αυτό που δεν έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια, είναι μία καλή ευκαιρία, να γίνει έστω και τώρα… Ευελπιστούμε στην άμεση και θετική ανταπόκρισή σας, πιστεύοντας ότι η υπεύθυνη ενημέρωση αποτελεί κυρίαρχο συστατικό για κάθε ενέργεια ή πράξη και μάλιστα όταν πρόκειται για έργα κοινής ωφέλειας».

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Με την παρούσα επιστολή μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε την αγωνία των μελών της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», ταυτόχρονα όμως και των συμπολιτών μας, δημοτών και...

Ιωάννινα

Στον αστερισμό των πανηγυριών εξακολουθεί να λειτουργεί η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ζίτσας, που για μία ακόμη φορά πιάστηκε στον ύπνο, αδυνατώντας να προασπίσει...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC