Με την γνωστή παροιμία «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια…», η Παναθηναϊκή Συμμαχία απάντησε στους Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις ανακοινώσεις τους για το… τιτίβισμα του Αλαφούζου.

Η χθεσινή ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετικά με τους δανεικούς παίκτες που δίνονται από τον Ολυμπιακό σε άλλες ομάδες και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργείται, δεν έμεινε αναπάντητη από τους Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα τους οποίους και ονομάτιζε ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Και οι δύο ζητούσαν με ανακοινώσεις τους από τον Αλαφούζο να ανακαλέσει, με την Παναθηναϊκή Συμμαχία να βγάζει δική της ανακοίνωση λέγοντας τόσο στους Περιστεριώτες, όσο και στους Ηπειρώτες, πως «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια…».

Αναλυτικά η απάντηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έχει ως εξής: «Σε σχέση με τις αντιδράσεις του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα, για το (μέγα) θέμα της αλλοίωσης του πρωταθλήματος με τους δανεικούς, από την Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζεται στους δύο «θιγμένους» ότι: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια…».
πηγή : gazzetta.gr