Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
σύλληψη 2 ημεδαπών για διαρρήξεις
σύλληψη 2 ημεδαπών για διαρρήξεις

Θεσπρωτία

Σύλληψη 2 ημεδαπών για διαρρήξεις στην Πλαταριά Θεσπρωτίας

Σύλληψη 2 Ημεδαπών Για Διαρρήξεις Στην Πλαταριά Θεσπρωτίας

Οι έρευνες για την αποτροπή διαρρήξεων συνεχίζονται με την Υπ. Ασφάλειας Ηγουμενίτσας να εντοπίζει δύο ημεδαπούς οι οποίοι προέβησαν σε κλοπές, διαρρήξεις και άλλα αδικήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσπρωτία – Σύλληψη Αλλοδαπού Για Καλλιέργεια Κάνναβης

Ειδική ομάδα αστυνομικών της Υπ. Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της ίδιας υπηρεσίας, η οποία είχε συσταθεί με σκοπό την αποτροπή κλοπών από οχήματα σε παραλιακές περιοχές, συνέλαβαν χθες στην Πλαταριά Θεσπρωτίας (08-08-2021) δύο άτομα.

Πρόκειται για ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, απόπειρα κλοπής και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά την τελευταία εβδομάδα σε περιοχές της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, οι κατηγορούμενοι είχαν προβεί στη διάρρηξη τριών οχημάτων, από δύο από τα οποία αφαίρεσαν μικροποσό και δύο τσάντες.

Ακόμη, ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται ότι μαζί με μία ημεδαπή, είχαν εξαπατήσει ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος στην Ηγουμενίτσα, όπου δεν κατέβαλαν το αντίτιμο για τη διαμονή τους. Τα στοιχεία της ημεδαπής έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατσαβίδι, ως μέσα τέλεσης των κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Σύλληψη 2 Ημεδαπών Για Διαρρήξεις Στην Πλαταριά Θεσπρωτίας

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Συνελήφθη προχθές (04-06-2022) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και...

Άρτα

Συνελήφθη οδηγός φορτηγού με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά και συνεργός του που λειτουργούσε ως προπομπός με μοτοσικλέτα Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε επιπλέον ημεδαπός...

Ιωάννινα

Ιωάννινα – Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών Στη σύλληψη δύο (2) ατόμων ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών...

Κοινωνία

Σύλληψη κυκλώματος για εισαγωγή λαθραίων ποτών από τη Βουλγαρία Η εισαγωγή λαθραίων αλκοολούχων ποτών είναι ένα φαινόμενο που αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Η...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC