Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
σκάνδαλο Novartis Γεωργιάδη
σκάνδαλο Novartis Γεωργιάδη

Πολιτική

Σκάνδαλο Novartis -Πράξη αρχειοθέτησης για Γεωργιάδη – εμβάσματα και συναλλαγές

Διαβάζοντας την πράξη αρχειοθέτησης του φακέλου του Άδωνη Γεωργιάδη γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Αναφορές για καταθέσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό οι οποίες δεν έχουν δικαιολογηθεί ακόμη και σήμερα. Καταθέσεις των μαρτύρων οι οποίες επιδεικνύουν πως οι ύποπτες συναλλαγές του κ. Γεωργιάδη με τον κ. Φρουζή δεν αφορούν τραπεζικές καταθέσεις αλλά συναλλαγές χέρι με χέρι.

Η υπόθεση Novartis, στην οποία εμπλέκονται αρκετοί υπουργοί και διοικητικά στελέχη του Υπουργείου αλλά και της επιτροπής φαρμάκων.

Το 2017 υπάρχει έμβασμα 18.000 ευρώ στον λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη από την εταιρεία στην οποία ανήκει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

«…Το ίδιο έτος (χρήση 2017) υπήρξαν εμβάσματα από την εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» συνολικού ύψους 18.800 ευρώ από το οποίο δεν δηλώθηκε το ποσό των 8.800 ευρώ (σελ 58 και 59 της έκθεσης)…» αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Όπως εξάλλου είναι γνωστό το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης είναι φιλικά προσκείμενο προς το κυβερνών κόμμα και τα στελέχη του.

Πρόκειται για μία πράξη η οποία δεν εξηγείται. Είναι απορίας άξιο πως ένα μέσο χρηματοδοτεί ένα πολιτικό πρόσωπο και σε τι αποσκοπεί. Η αναφορά του κ. Πολάκη στον φάκελο Γεωργιάδη προκάλεσε σύγχυση.

Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας του Γεωργιάδη, ενώ παραμένουν ανοιχτά όλα τα εις βάρος του αδικήματα, αποτελεί ίσως ένα μεγάλο βήμα στην κάλυψη του σκανδάλου.

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στο ΜΠΣ "Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές".

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC