Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα
Ηγουμενίτσα Σύλληψη Για Μεταφορά Κάνναβης.
Ηγουμενίτσα Σύλληψη Για Μεταφορά Κάνναβης.

Θεσπρωτία

Ηγουμενίτσα σύλληψη Για μεταφορά κάνναβης

Ηγουμενίτσα Σύλληψη Για Μεταφορά Κάνναβης.

Συνελήφθη την Παρασκευή αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από (5) κιλά ακατέργαστης κάνναβης που μετέφερε με ταξιδιωτικό σάκο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνελήφθη αλλοδαπός. Κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων. Εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να ταξιδέψει. Λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο με τελικό προορισμό την Αθήνα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ηγουμενίτσα Σύλληψη Για Μεταφορά Κάνναβης.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε εντός του ταξιδιωτικού σάκου που είχε μαζί του, ένα δέμα με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (5) κιλών και (160) γραμμαρίων. Ο συλληφθείς είχε σκοπό να μεταφέρει στην Αθήνα τα ναρκωτικά για περαιτέρω διακίνηση.

Επιπροσθέτως, όπως προέκυψε από τον έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία Ηγουμενίτσας. Διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε εισέλθει πρόσφατα παράνομα στη χώρα, παραβιάζοντας επιπλέον και τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σακίδιο, κατασχέθηκε ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 

Δείτε ακόμα:

Ιωάννινα Τροχαίο Με Εγκατάλειψη Σύλληψη Οδηγού.

Xθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε και μάλιστα υπό την επήρεια αλκοόλ ο κατηγορούμενος, συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση αποτέλεσμα ήταν εκτός των υλικών ζημιών, ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο. Ο ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση, στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Δεν κατάφερε όμως να διαφύγει και συνελήφθη χθες (28-04-2021) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων. Οι κατηγορίες εναντίον του είναι πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη. 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνία

Θεσπρωτία – Σύλληψη Αλλοδαπού Για Καλλιέργεια Κάνναβης Μία ακόμη σύλληψη για το ενεργητικό του τμήματος δίωξης ναρκωτικών στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Συνελήφθη αλλοδαπός στην Πέρδικα...

Κοινωνία

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τις πρώτες πρωινές ώρες την Κέρκυρα. Βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στο...

Θεσπρωτία

Την Τρίτη 19/01/2021 ξεκινά σταδιακά η λειτουργία του συστήματος υπόγειων κάδων απορριμμάτων. Σε πρώτη φάση  τίθενται σε λειτουργία οι κάδοι επί της οδού Εθνικής...

Θεσπρωτία

Θεσπρωτία: Απάτη Σε Ηλεκτρονική Αγορά. Καταγγελία ημεδαπού ότι άτομο το οποίο γνώρισε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, τον έπεισε να του αποστείλει αξεσουάρ αυτοκινήτου (ζαντολάστιχα)....

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC