Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΈκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο 13/06/2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Τσακάλωφ», με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ακολουθεί:

1.       Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Κατασκευή οδού Βογιάνου» του Δήμου Ιωαννιτών

2.       Έγκριση 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Βελτίωση υδροδοτικού συστήματος του Σ.Υ.Δ.Κ.Λ.Ι με σύστημα τηλεδιοίκησης και αντικατάσταση δικτύων»

3.       Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Συντήρηση σχολικών κτιρίων έτους 2012» του Δήμου Ιωαννιτών.

4.       Έγκριση 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Ύδρευση Δ.Δ. Δήμου Παμβώτιδας»

5.       Ορισμός Επιτροπών παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ

6.       Ορισμός Επιτροπών βεβαίωσης καλής εκτέλεσης υπηρεσιών / εργασιών

  • 7.       Έγκριση απόφασης 153/28-5-2013 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης με θέμα: «Καθορισμός διδάκτρων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) για τα καλοκαιρινά τμήματα έτους 2013»

8.       Έγκριση προσωρινής τοποθέτησης container στην περιοχή Λιμνοπούλα, για τη στέγαση οικογένειας απόρων

Η εν λόγω συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω δεσμευτικών ημερομηνιών τακτοποίησης λογαριασμών έργων ενταγμένων στο ΕΣΠΑ, παραλαβής προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ, έναρξης εγγραφών στα καλοκαιρινά τμήματα Κ.Δ.Α.Π. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου και λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας θα πάρει μέρος ο Δήμος Ιωαννιτών αλλά και το Κληροδότημα Ισμήνης Τζαβέλλα, καθώς τόσο ο πρώτος όσο...

Ιωάννινα

Το ταμειακό έλλειμμα στο Δήμο Ιωαννιτών και οι ενέργειες που έχουν γίνει από τη Δημοτική Αρχή κυριάρχησαν στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση που έγινε...

Ήπειρος

Το λίφτινγκ της πλατείας Πάργης με ιδιωτικούς πόρους πήρε το «πράσινο φως» από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων κατά τη χτεσινή του συνεδρίαση, εγκαινιάζοντας μια...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC