Κυριολεκτικά στα κρύα του λουτρού έμειναν χθες χιλιάδες Γιαννιώτες, αφού η προγραμματισμένη 24ωρη γενική διακοπή υδροδότησης σε όλη την πόλη δεν έγινε σύμφωνα με τις ώρες που είχε ανακοινώσει ο Δήμος και η ΔΕΥΑΙ, ενώ σε κάποιες περιοχές δεν έγινε καν! 


Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες συμπολίτες απ’ άκρη σ’ άκρη στην πόλη να γεμίσουν μάταια, όπως αποδείχτηκε, κουβάδες με νερό, μπανιέρες, κανάτες κ.α., για να έχουν αποθέματα, ενώ οι επιχειρήσεις που έχουν άμεση ανάγκη το νερό, όπως π.χ. τα αρτοποιεία ή οι καφετέριες και τα εστιατόρια, αποθήκευσαν αρκετό νερό και τελικά βρέθηκαν προ εκπλήξεως!
Και όλα αυτά, την ώρα που είχε ήδη δημιουργηθεί αλαλούμ από προχθες σχετικά με το πότε τελικά θα ξεκινήσει η διακοπή, αφού από τις σχετικές ανακοινώσεις, μόνο υποθέσεις μπορούσαν να γίνουν! Κάποιοι νόμισαν από τις 12 χθες το βράδυ και άλλοι από τις 12 το μεσημέρι!

Αντιδράσεις… 
Έως και χθες το βράδυ, δεκάδες ήταν τα τηλέφωνα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης  από πολίτες που αντιδρούσαν στην τακτική του Δήμου και της ΔΕΥΑΙ, η οποία τους οδήγησε, άθελά τους βέβαια, σε αλόγιστη σπατάλη νερού.
«Ούτε μια διακοπή δεν μπορούν να κάνουν! Έβαλαν τον κόσμο να γεμίσει κανάτες και μπανιέρες και τελικά το έκοψαν κατά διαστήματα, χωρίς καν να ενημερώσουν τον κόσμο» σημείωσε συμπολίτης, που καυτηρίασε την τακτική του Δήμου.

 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ