Την αναδιάταξη της δημοτικής ομάδας, του σχήματος και των αρμοδιοτήτων των αντιδημάρχων και την πλήρη επαναδραστηριοποίηση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» ανακοίνωσε σε συνέντευξή του την Παρασκευή ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Στο σχήμα των αντιδημάρχων εισέρχονται δύο νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κατηρτσίδη ο οποίος αναλαμβάνει το εργοτάξιο και την καθημερινότητα και το Νίκο Γκόλα με τομέα ευθύνης την ποιότητα ζωής και την Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων.

Ο Βασίλης Μασσαλάς διατηρεί στην αρμοδιότητά του τα έργα, τις τεχνικές υπηρεσίες και τον προγραμματισμό. Ο Θωμάς Μπέγκας, το περιβάλλον, την ενέργεια και την διαχείριση απορριμμάτων.

Ο Νίκος Μάντης, ο Δημήτρης Νάστος, ο Γιώργος Βίνης και η Βούλα Τσίλη παραμένουν στους τομείς που είχαν μέχρι σήμερα.

Τέλος, συγκροτείται τριμελής γραμματεία της Δημοτικής Ομάδας, την οποία απαρτίζουν οι Παναγιώτης Κιτσούλης, Βασίλης Τσαμπαλάς και Γιώργος Λώλης με αντικείμενο τον συντονισμό, την επεξεργασία θεμάτων και την ενημέρωση όλων των μελών.

Ταυτόχρονα ο Δημήτρης Θεμελής, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου, αναλαμβάνει τη θέση του γραμματέα της παράταξης.