πρέβεζα αγοράΗ παράταση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας θα είναι δίωρη (από τις 21:00 έως τις 23:00) και θα αφορά την χρονική περίοδο από 1η Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου. Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλας Κάτσιος, υπογράμμισε πως η περιφερειακή αρχή είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Ηπείρου για τόνωση, αλλά και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές, κατά περίπτωση, υπηρεσίες. «Όμως, θα πρέπει να τονίσουμε την ανάγκη του ελέγχου των εργασιακών σχέσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας. Άλλωστε, θεωρούμε πως η παράταση του ωραρίου θα επιφέρει λογικά και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και αύξηση του εισοδήματος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, και μάλιστα κατά την τουριστική περίοδο», τόνισε.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής τοποθέτησης δικαιούχων παραγωγών και επαγγελματιών στις θέσεις των λαϊκών αγορών των περιοχών Πάργας και Καναλακίου του Δήμου Πάργας. Ακόμη, τα μέλη της Επιτροπής εξέλεξαν τον περιφερειακό σύμβουλο Στέφανο Ζούμπα στη θέση του αντιπροέδρου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Κάτσιος υπογράμμισε το έργο της Επιτροπής τα δύο προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, στη σημερινή συνεδρίαση παρέστη και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής κ. Οδ. Πότσης. «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πιστεύω πως θα λειτουργήσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, αξιοποιώντας την εμπειρία της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων τα δύο προηγούμενα χρόνια. Είναι υποχρέωσή μας να παλεύουμε καθημερινά και να συνεχίσουμε με την καλύτερη δυνατή διάθεση για αποτελέσματα. Η ατζέντα κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σημαντική γιατί μεγεθύνονται τα θέματα ενδιαφέροντος για ολόκληρη την κοινωνία», σημείωσε ο κ. Κάτσιος.