Άγνοια και μικροπολιτική σκοπιμότητα διακατέχει την παράταξη του κ. Ευάγγελου  Αργύρη. Δεν μας εκπλήσσει η χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης του κ. Ευ. Αργύρη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ». Πρόκειται για συνδυασμό απόψεων που προέρχονται από άγνοια και μικροπολιτική σκοπιμότητα. Γνωρίζει ή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διαδικασία των τοποθετήσεων διευθυντών, τμηματαρχών και υπαλλήλων, έχει καθοριστεί από τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», τον οποίο εφαρμόζει σε  απόλυτο βαθμό η Περιφέρεια Ηπείρου, όπως και όλες οι Περιφέρειες της χώρας. (Εγκύκλιοι 53/2010 και 34/2011)
Γνωρίζει ή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι για τη μεταφορά των υπηρεσιών (όπως και για  επιμέρους διευθετήσεις) έχει δοθεί παράταση από το Υπουργείο Εσωτερικών (Έγγραφα 26151/24 Ιουνίου 2011 και 30147/28 Ιουνίου 2011).  Αν δεν μεταφερθούν οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών που συστεγάζονται στο Διοικητήριο της Περιφέρειας (ΚΕΠ, Πολεοδομία, Πρόνοια) είναι αδύνατο να γίνει η  μεταφορά υπηρεσιών της Περιφέρειας.
Όταν η παράταξη του κ. Αργύρη αναφέρεται σε «λίστες ευνοημένων  κλπ» είναι προφανές ότι εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Πολύ δε περισσότερο όταν ο  κ. Περιφερειάρχης στην πολύχρονη θητεία του στο χώρο της Αυτοδιοίκησης έχει δώσει δείγματα γραφής για τα κριτήρια αξιοποίησης του έμψυχου δυναμικού.
Οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε  ένα «λάθος» που διέπραξε η Διοίκηση της Περιφέρειας. Και αυτό δεν είναι άλλο, από την …παράλειψή της   να  απευθυνθεί στο πολιτικό  γραφείο του κ. Αργύρη  για να της υποδείξει ποιους και σε τι θέσεις θα τοποθετήσει.