Τα λεκτικά «βέλη» αγανακτισμένου πολίτη δέχτηκε αργά χθες το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», την ώρα της επιστροφής του από τις διακοπές του.
Ο Γ.Παπανδρέου επέστρεψε αργά χθες το βράδυ από τα Χανιά. Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Άντα, μπήκε τελευταίος στο αεροσκάφος και κάθισε στην θέση 11Α, της οικονομικής κατηγορίας.
Καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης ο Γιώργος, διάβαζε το βιβλίο του, ενώ δυο – τρεις φορές προσφέρθηκε να βοηθήσει και το πλήρωμα του αεροσκάφους.
Να το ανεβάσω εγώ…» είπε, όταν του έγινε παρατήρηση από την αεροσυνοδό για το γεγονός ότι είχε τοποθετήσει στα πόδια του, ένα μεγάλο μαύρο σακβουαγιάζ. Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, περίμενε την σειρά του, για να βγει προς την έξοδο.
Βγαίνοντας από τον χώρο των αποσκευών, ένας πολίτης που αντελήφθη την παρουσία Παπανδρέου, άρχισε να τον αποδοκιμάζει. «Κάνεις διακοπές με τα δικά μας λεφτά…» φώναζε, απευθυνόμενος προς τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος συνέχιζε (χωρίς συνοδεία) να σπρώχνει το καρότσι, κατευθυνόμενος προς την έξοδο του αεροδρομίου.

πηγή : parapolitika.gr