Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Απόφαση της Διϋπουργικής Επιτροπής ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου

Στη σημερινή συνεδρίαση της Διϋπουργικής Επιτροπής ΣΔΙΤ, που ενέκρινε την προκήρυξη του διαγωνισμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης δήλωσε τα εξής:«Η σημερινή απόφαση είναι απόρροια μιας συστηματικής και ολοκληρωμένης προεργασίας που έγινε από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και τους τέσσερις Φορείς Διαχείρισης.

Πρόκειται για απόφαση, με την οποία “απαλλάσσονται” οι Ηπειρώτες και όλοι οι κάτοικοι της Ηπείρου, από το ειδικό τέλος που θα επιβληθεί τη νέα χρονιά σε όσες περιοχές δεν έχουν προχωρήσει την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για θέματα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, για τον συντονισμό και την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών, καθώς και όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν άψογα για να φθάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα τον Πρόεδρο Θωμά Μπέγκα και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Ιωαννίνων, τον Πρόεδρο Ευστάθιο Γιαννούλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Άρτας, τον Πρόεδρο Αθαν. Λιόλιο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Τζάνη και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων ΧΥΤΑ Κορύτιανης καθώς και το Δήμαρχο Κων. Κατσανάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο Δωδώνης. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί στο ίδιο επίπεδο και κατά τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την κατασκευή της μονάδας ΑΣΑ, των σταθμών μεταφόρτωσης και εν γένει για την ολοκληρωμένη διαχείρισης».

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ιωάννινα

Την ερχόμενη βδομάδα θα επαναληφθεί η σύσκεψη των εκπροσώπων των Δήμων του Νομού Ιωαννίνων προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα λειτουργίας του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων....

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC