Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Γιάννης Κότσιρας και Στάθης Δρογώσης μαζί στη Κόνιτσα

Κότσιρας - ΔρογώσηςΜετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα εμφανίσεων και ένα «Μουσικό Κουτί» γεμάτο… όμορφα, νέα τραγούδια, ο Γιάννης Κότσιρας ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, έχοντας στην παρέα του αυτή τη φορά έναν τραγουδοποιό της νεότερης γενιάς, το Στάθη Δρογώση. Εμφανίζονται το Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 22:00 κάτω από τη Γέφυρα του ποταμού ΑώουΗ πρώτη συνάντηση των δύο καλλιτεχνών έγινε στα τέλη του 2003, όταν ο Στάθης Δρογώσης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του «Ο χειμώνας δεν θα ‘ρθει», στον οποίο ο Γιάννης Κότσιρας τραγούδησε μαζί του το τραγούδι «Βιαστικό πουλί του Νότου». Ο Στάθης Δρογώσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ο βασικός τραγουδιστής και συνθέτης, σε ένα από τα σημαντικότερα Ελληνόφωνα ηλεκτρικά συγκροτήματα που είχε το όνομα «Τα φώτα που σβήνουν». Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί την προσωπική του πορεία έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερις προσωπικούς δίσκους, ενώ η τελευταία του δουλειά με τίτλο «Όμορφη ζωή» κυκλοφόρησε το 2010 και διανέμεται δωρεάν από την Antelma Music. Οι δυο τους ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και σύγχρονο λόγο.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ, είσοδος 13 ευρώ.
Σημεία προπώλησης – Ιωάννινα: Πολυχώρος Αγορά, Βιβλιοπωλείο Πρόκος, Καλπάκι: Καφέ ψησταριά Πηγές Βελλάς, Κόνιτσα: Pizza Τζιαλλας, Κεφαλόβρυσο: Καφέ – ψησταριά «Ένα πίνω και μεθάω»

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωάννινα

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο θέατρο Φρόντζου στις 2 Σεπτεμβρίου, Σάββατο. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC