Απέναντι σε όσους παλεύουν να μην αλλάξει τίποτα παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και βγάζουμε την χώρα από την επιτήρηση” είπε σήμερα μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του στα Καλάβρυτα.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι “το παλιό σύστημα, των πελατειακών σχέσεων, της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αντιστέκεται παντού”, τονίζοντας ότι η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη.  “Ούτε εγώ, ούτε κανείς στην κυβέρνηση θα κάνει πίσω προκειμένου να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, Είμαστε στο πρώτο έτος μιας τριετούς προσπάθειας” τόνισε ο κ. Παπανδρέου.
“Αυτή την στιγμή προέχει η πατρίδα, ούτε εγώ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τα κόμματα, μπροστά στον κίνδυνο να μείνει η Ελλάδα χρόνια πίσω, θα κάνω το καθήκον μου, δεν με νοιάζει το σαράκι του μικροκομματισμού και το πολιτικό κόστος” υπογράμμισε.
“Απαιτείται πολιτική βούληση για την υπέρβαση των κομματικών συμφερόντων και αυτό θα φανεί στην πράξη, μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί, αλλά όχι εχθροί” πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. «Μια τέτοια εξέλιξη θα τόνιζε την εικόνα σοβαρότητας της χώρας και θα έδινε ηχηρή απάντηση σε όσους αμφισβητούν την Ελλάδα» κατέληξε.