Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Είπαν… ΟΧΙ στο γκολ!

 

Το Ζωσιμάδες ζήλεψε την Παμβώτιδα και μετατράπηκε σε… λίμνη! Τελικά μετ’ εμποδίων και 50λεπτης διακοπής το ματς έγινε, η ποιότητα του ήταν κακή και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Όσο καλός ποδοσφαιριστής και να είσαι, αν δεν ξέρεις… πόλο δεν μπορείς να παίξεις σε λίμνη και σήμερα οι Ζωσιμάδες δεν απείχαν πολύ από το να χαρακτηριστούν λίμνη. Έτσι οι παίκτες των ΠΑΣ και Ατρόμητου ναι μεν προσπάθησαν και μάλιστα και με το παραπάνω, αλλά κόλλησαν στο μηδέν, έχοντας μοιρασμένες ευκαιρίες, αν και οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη έχοντας τον έλεγχο του ματς.

Το αποτέλεσμα μπορεί να αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που δείχνουν σίγουρα ανεβασμένοι, αλλά με τίποτα τους φιλοξενούμενους που πλέον έχουν φτάσει τους έξι συνεχόμενους αγώνες χωρίς να πανηγυρίσουν νίκη.

Έριχνε… καρέκλες και 50΄διακοπή!

Μόλις 10 λεπτά αγώνα παίχτηκαν στους Ζωσιμάδες. Τόσα χρειάστηκε ο Δασκαλόπουλος για να καταλάβει το αυτονόητο, πως δηλαδή σε τέτοιο γήπεδο με το τόσο έντονη βροχόπτωση δεν μπορούσε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο.

Την στιγμή που φτάσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο, ο… άρχοντας της αναμέτρησης κάλεσε τις δύο ομάδες, πήρε την μπάλα κάνοντας τα γνωστά γκελ και στην συνέχεια αποφάσισε να αποσυρθούν όλοι μαζί στα αποδυτήρια, μιας και ούτε η μπάλα μπορούσε να αναπηδήσει, αλλά υπήρξε κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές.

Μετά από περίπου ένα εικοσάλεπτο και από την στιγμή που η βροχή σταμάτησε ο Δασκαλόπουλος βγήκε και πάλι έξω για να κάνει ακόμα μία φορά επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου, ενώ ένα τρακτέρ προσπαθούσε να βγάλει έξω τα νερά.

Λίγο πριν τις 18:00 δεν είχε αποφασιστεί το αν τελικά θα υπήρχε οριστική αναβολή, όμως από την στιγμή που σταμάτησε η βροχή ο Δασκαλόπουλος αποφάσισε να το συνεχίσει και να το τελειώσει κανονικά. 

Από μία φάση και πολύ μπάνιο…

Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι εξαιρετικά βαρύς ειδικά στα άκρα του, τα 35 λεπτά που έμεναν μετά την διακοπή ήταν γεμάτα βουτιές, ενώ είχαν και από μία ευκαιρία για την κάθε ομάδα. Αρχικά στο 15′ ο Ιτάνζ κατάφερε να διώξει με πολύ ωραία προσπάθεια το σουτ του Βίλα, ενώ στο 35′ ο Φεγκρούς νίκησε στο τετ α τετ τον Κούτσι κρατώντας το μηδέν.

Ακόμα χειρότερη η επανάληψη

Αν στο πρώτο μέρος λέγαμε πως το θέαμα κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου ήταν κακό, στο δεύτερο ήταν κάκιστο. Αυτό είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό στην ανυπαρξία του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες δεν έκαναν το παραμικρό στονν αγωνιστικό χώρο, δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία των γηπεδούχων, ενώ από την στιγμή που βγήκε και ο Ιγκλέσιας έχασαν σχεδόν όλες τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Οι Ηπειρώτες από την άλλη πάλεψαν, προσπάθησαν έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος έμειναν με τον έναν βαθμό όπως και οι αντίπαλοί τους. Η πρώτη από τις ευκαιρίες χάθηκε στο 54′ με τον Ίλιτς να μην μπορεί ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα άουτ. Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν πάνω στην γραμμή το λάθος γύρισμα του Κούτσι και από εκεί πέρα το χάος.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Δασκαλόπουλου δεν υπήρξε το παραμικρό με τους παίκτες να κοιτάζουν πρώτα να μην τραυματιστούν παρά να παίξουν μπάλα και έτσι το 0-0 ήταν αναπόφευκτο…

Man of the match: Η κίνηση του Φεγκρούς στο τετ α τετ με τον Κούτσι ήταν το λιγότερο εξαιρετική και μόνο γι αυτή ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης που έτσι και αλλιώς δεν μας χόρτασε και θέαμα…

Αδύναμος κρίκος: Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ο αδύναμος κρίκος. Σε τέτοια λίμνη αφού δεν… πνίγηκε κανείς θα πρέπει να λένε ευχαριστώ και οι δύο ομάδες και να μην ζητάνε και βαθμούς.

Στο ύψος του: Ο έτερος τερματοφύλακας Σαρλς Ιτάνζ στάθηκε στο ύψος του καθώς όταν χρειάστηκε ήταν σταθερός ενώ η απόκρουσή του στο 15′ στο σουτ του Βίλα ήταν εξαιρετική.

Η γκάφα: Ρε φίλε είναι που είναι βούρκος το γήπεδο, δεν γίνεται που δεν γίνεται καμία φάση μια φορά σου έρχεται η μπάλα στο ύψος στην μικρής περιοχής και κάθεσαι και το στέλνεις στο Θεό ρε Ίλιτς; Ήμαρτον…

Το στραγάλι: Και μόνο που ξεκίνησε το ματς ο Δασκαλόπουλος έκανε το πρώτο λάθος, αν και με κάθε βροχή δεν γίνονται τα ματς θα τελειώσουμε τον Αύγουστο το πρωτάθλημα.

Το ταμείο του Gazzetta: Τι ταμείο να κάνουμε τώρα; Τρεις φάσεις σε όλο το ματς, αλλά πολλές βουτιές, πατητές και μακροβούτια. Ο ΠΑΣ έφτασε τους 9 βαθμούς, ο Ατρόμητος τους 11, με τους γηπεδούχους να χαίρονται λίγο παραπάνω τον βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι για έκτο ματς δεν έχουν πάρει το τρίποντο και τα όνειρα ακόμα και για διεκδίκηση τίτλου να έχουν μετατραπεί σε… εφιάλτη.

Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46’ Οικονόμου), Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης (86’ Κεϊτά), Ίλιτς.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν (77’ Σουμπίνιο), Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας (66’ Νάστος), Καραμάνος (64’ Μπρίτο), Δημούτσος

πηγή :gazzetta.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Αθλητισμός

  Του Λευτέρη Τώνη Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής για το πλαίσιο της...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Χωρίς τον Μαμπουλού και τον Κρανίκα θα αναχωρίσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενώψη για τον αυριανό αγωνα με την...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC