Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας


Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας αλλοδαπών γυναικών.
Ειδικότερα, μετά από καταγγελία 23χρονης αλλοδαπής Ρουμανικής καταγωγής και διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εξακριβώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης εντόπιζαν στη Ρουμανία αλλοδαπές γυναίκες και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τις μετέφεραν στην Ιταλία, όπου τις προωθούσαν στην πορνεία, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 23,30,28 και 19 ετών, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
Κατά την αστυνομική έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα .
Στην παθούσα αλλοδαπή γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις ενώ θα φιλοξενηθεί σε ειδική μονάδα αρωγής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της Αστυνομίας ολοκληρώθηκε νωρίς τα ξημερώματα στη συνεχή προσπάθεια καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών.Η επιχείρηση εξελίχθηκε στην Πλαταριά και απέδωσε...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC