Όλγα ΓεροβασίληΗ βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε χωριά του νομού Άρτας και συναντήθηκε με κατοίκους και επισκέπτες, καθώς επίσης με  τοπικούς φορείς. Με αφορμή ποικίλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται τον Αύγουστο, η βουλευτής είχε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά σε εκατοντάδες συμπολίτες μας και να συζητήσει μαζί τους για θέματα που απασχολούν όχι μόνο την τοπική καθημερινότητα, αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 7 Αυγούστου επισκέφθηκε την Σκούπα και το βράδυ παρακολούθησε την έναρξη του 8ου Φεστιβάλ του Αραχθείου Θεάτρου Τζουμέρκων στο Παλαιοχώρι Σκούπας.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το μαρτυρικό Κομμένο και παραβρέθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που εντάσσονται στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 70 χρόνια από την σφαγή 317 αθώων από τους Ναζί.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου η βουλευτής συμμετείχε στο 2ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων Άρτας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Άρτας στον Αϊ-Γιάννη Αθαμανίου.

Το πρωί του Σαββάτου 10 Αυγούστου η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολούθησε στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κεντρικών Τζουμέρκων, στο  Βουργαρέλι, τις εργασίες της επιστημονικής ημερίδας που διοργάνωσε η ΙΛΕΤ με θέμα «Αρχαιολογικές επεμβάσεις και έρευνες στην περιοχή της αρχαίας Αθαμανίας και του Βυζαντινού Τζεμέρνικου».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Αυγούστου επισκέφθηκε την Μεσούντα και μίλησε με κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παρευρέθηκε στον τερματισμό του 5ου αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αθαμανίου «ΑΘΑΜΑΣ» και στην τελετή βράβευσης των αθλητών στο Αθαμάνιο.

Το βράδυ του Σαββάτου 10 Αυγούστου, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τις Πηγές, όπου, με αφορμή το «Πηγιώτικο Αντάμωμα» που διοργάνωσε η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς Πηγιώτες και να συζητήσει μαζί τους διάφορα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Το πρωί της Κυριακής 11 Αυγούστου η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε κοντά σε κατοίκους στο Τετράκωμο και το μεσημέρι της ίδια ημέρας πήρε μέρος στη Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στα Θεοδώριανα.

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου το βράδυ θα παρακολουθήσει την εκδήλωση-συζήτηση που πραγματοποιείται στο Πέτα από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πέτα και την Αδελφότητα Πετανιτών, με θέμα «Κίνδυνοι για τα παιδιά σήμερα. Διαδίκτυο, σχολική βία και κοινωνικός αποκλεισμός» και αργότερα θα μεταβεί στον Άγιο Χαράλαμπο Αθαμανίου, προσκεκλημένη του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Κάτω Αθαμανίου Άρτας «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»

Οι επισκέψεις σε διάφορες περιοχές του νομού μας και οι επαφές με τους πολίτες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, έως την έναρξη του βʼ Θερινού Τμήματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στο οποίο μετέχει η βουλευτής Άρτας.

Το Γραφείο Τύπου