Στην θέσπιση ημέρας μνήμης των θυμάτων των τροχαίων προχωρά ο Δήμος της Πρέβεζας. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοσμάς Κορωναίος συγκάλεσε προπαρασκευαστική σύσκεψη στην οποία και συζητήθηκε το πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την εισήγηση που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ,πριν από ένα χρόνο ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε απόφαση για την «Καθιέρωση Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων Τροχαίων». H παράταξη «Δημόσιος Χώρος» του Δήμου Πρέβεζας, απευθύνθηκε προς όλους τους επαγγελματικούς, επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς για την διοργάνωση μιας ημερίδας καθώς επίσης και στους Πρεβεζάνους μουσικούς και εικαστικούς καλλιτέχνες για μια συμμετοχή που θα πλαισιώσει την ημέρα αυτή.

Η προπαρασκευαστική επιτροπή κατέληξε στην πραγματοποίηση μιας ημερίδας στις 14 Νοεμβρίου (πιθανότατα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πρέβεζας) και σε επιμνημόσυνο δέηση στις 18 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενημέρωση των μαθητών και προς αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για τα σχολεία.