Όλγα ΓεροβασίληΗ Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη συνέχισε και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου τις επαφές με κατοίκους σε χωριά της Άρτας.Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, πολλά χωριά του νομού Άρτας και συναντήθηκε με κατοίκους και επισκέπτες, καθώς επίσης και με  τοπικούς φορείς. Βρέθηκε κοντά σε εκατοντάδες συμπολίτες μας και συζήτησε μαζί τους για θέματα που απασχολούν όχι μόνο την τοπική καθημερινότητα, αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή. Μετά τις επισκέψεις του πρώτου δεκαπενθήμερου του Αυγούστου (για τις οποίες υπήρξε ενημέρωση με προηγούμενο Δελτίο Τύπου), η Όλγα Γεροβασίλη συνέχισε τις συναντήσεις της με τους πολίτες της περιφέρειας του νομού, έως την έναρξη του β’ Θερινού Τμήματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στο οποίο μετέχει η βουλευτής Άρτας. Συγκεκριμένα,

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή του βουλευτή Χρήστου Μαντά και του συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Κώστα Βενέτη, ενισχυμένο με την παρουσία της βουλευτού Άρτας, πραγματοποίησε επίσκεψη στα Πράμαντα και είχε συναντήσεις με δημοτικούς συμβούλους και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου, αναβίωσε και φέτος στους Μελισσουργούς της Άρτας, το καγκελάρι. Στις εκδηλώσεις που έγιναν παραβρέθηκε και η βουλευτής Άρτας, η οποία με την ευκαιρία του πανηγυριού συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλούς κατοίκους και επισκέπτες των Μελισσουργών.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου το πρωί η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το μαρτυρικό Κομμένο,  στην επέτειο των 70 χρόνων από την σφαγή 317 αθώων, αντρών, γυναικών και παιδιών που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής. Παρευρέθηκε στο μνημόσυνο των θυμάτων του ολοκαυτώματος στη δοξολογία στο ναό Πέτρου και Παύλου και στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία, όπου κατέθεσε στεφάνι τιμής και μνήμης.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου το βράδυ, συμμετείχε στη γιορτή της κουλούρας, του ψωμιού με το οποίο μεγάλωσαν πολλές γενιές στα Τζουμέρκα, που οργάνωσε και εφέτος στο Τραπεζάκι Διστράτου δίπλα στην λίμνη, στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων, ο Σύλλογος ΔΙΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου το πρωί παρακολούθησε την 14η συνδιάσκεψη των πολιτιστικών συλλόγων και αδελφοτήτων του πρώην Δήμου Αγνάντων που έγινε στην πλατεία των Λεπιανών και συνομίλησε με φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα που ευρύτερης περιοχής.

Το μεσημέρι της Κυριακής 18 Αυγούστου, επισκέφτηκε τα Άγναντα, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες.

Το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου, επισκέφτηκε τη Λιμίνη και είχε συνάντηση με κατοίκους για θέματα που τους απασχολούν..

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου, συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Α.Ο. Κ. Τζουμέρκων στο Παλαιοκάτουνο.

Τις τελευταίες ημέρες, πριν την έναρξη του β’ Θερινού Τμήματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο οποίο μετέχει η βουλευτής, είχε συναντήσεις με συμπολίτες μας στην πόλη της Άρτας.

Το β’ Θερινό Τμήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ξεκινά τις εργασίες του την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013. Σε αυτό η Όλγα Γεροβασίλη συμμετέχει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης.