Μεγάλες επιτυχίες γνώρισε η Γιαννιώτικη Κωπηλασία τη χρονιά που μας πέρασε. Αποκορύφωμα όλων υπήρξε φυσικά η τέταρτη θέση που κατέλαβαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι πρωταθλητές Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης με την Τετράκωπο των Ανδρών.

Την σπουδαία αυτή διάκριση, μαζί με όλες τις υπόλοιπες επιτυχίες που κατέκτησαν πέρυσι οι αθλητές του σε Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Βαλκανικές διοργανώσεις, καθώς και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας γιόρτασε χθες ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του που έγινε στο εστιατόριο «Όμιλος», στη Λιμνοπούλα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ιωαννίνων της  Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Γιώργος Νταλαμάγκας, ο  διευθυντής Συγκοινωνιών της Περιφέρειας Ηπείρου Σωτήρης Ψημμένος κ.α..

Βραβεύτηκαν οι Γ. Τσίλη και Γ. Τζιάλλα, καθώς και όλων των αθλητών του Ν.Ο.Ι., συνολικά 76 στον αριθμό, που διακρίθηκαν πέρυσι. Μαζί τους βραβεύτηκαν επίσης ο Γιαννιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος, ο επικεφαλής τεχνικός του Ν.Ο.Ι. Θύμιος Βλάχος και οι προπονητές Δημήτρης Δερέκας και Βασίλης Ευθυμίου, για την προσφορά των οποίων στο σωματείο ο κ. Στάμος μίλησε με τα πιο θερμά λόγια. Τέλος, για την ιδιαίτερα σημαντική προσφορά του στο Ν.Ο.Ι. την περασμένη χρονιά τιμήθηκε ο απερχόμενος Γεν. Γραμματέας του Ομίλου κ. Θωμάς Βαρδάκας, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι παραμένει στον Όμιλο και θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον τομέα κριθεί αυτό αναγκαίο