Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Πολιτική

Λαζαρίδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει πάντα την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

lazaridhs-708

Τη διαβεβαίωσή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, εξέφρασε, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Γερμανία, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε, ότι «βασικός σκοπός είναι να προωθήσουμε το δικό μας εθνικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και παράλληλα, να ενισχύσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας».

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να καταστήσει σαφές» είπε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «σε όλες τις επαφές με ξένους ηγέτες, ότι η χώρα μπορεί να σταθεί γρήγορα στα πόδια της και να αποκτήσει μια ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική. Η σημερινή εικόνα δεν είναι η πραγματική εικόνα της Ελλάδος. Δεν είναι αυτές οι πραγματικές δυνατότητες που έχουν η χώρα και οι πολίτες της».

«Στο τέλος του 2014 τα πράγματα στη χώρα μας ήταν πολύ καλύτερα. Κι από ότι τα παρέλαβε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και από ότι τα έκανε ο κ. Τσίπρας. Καλό είναι αυτά τα θέματα να τα ακούν και ο κ. Φλαμπουράρης και ο κ. Τσίπρας, αλλά και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, γιατί αισθάνομαι, πάρα πολλές φορές, ότι ζουν σε άλλη χώρα» συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι «οι καλύτεροι μαθητές της τρόικας» ενώ υπογράμμισε ότι «δυστυχώς, πραγματικά, για τη χώρα μας, οι δανειστές έχουν ενιαία γραμμή. Και έχουν ενιαία γραμμή, γιατί αυτή η κυβέρνηση καθυστερεί συστηματικά να κλείσεις τις αξιολογήσεις. Σας θυμίζω, ότι την πρώτη αξιολόγηση, την έκλεισε με 14 μήνες καθυστέρηση. Αυτό κόστισε στον ελληνικό λαό 9 δισ. φόρους, ένα αιώνιο υπερταμείο και έναν κόφτη μισθών και συντάξεων. Αυτή η αξιολόγηση, που υποτίθεται κλείνει από μέρα σε μέρα, έχει κόστος 3,5 δισ. ενώ θα έπρεπε να κλείσει τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, οι πιστωτές μας δεν θα ζητούσαν νέα μέτρα. Σήμερα ζητούν νέα μέτρα, γιατί βλέπουν μια ανίκανη, μια ιδεοληπτική κυβέρνηση, η οποία δεν έχει καμία διάθεση να τρέξει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να υλοποιήσει τις αποκρατικοποιήσεις».

Για το εθνικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε: «Εμείς κοιτάμε μπροστά. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τη Συμφωνία Αλήθειας, που έχει καταθέσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να δώσει στον ελληνικό λαό φρούδες ελπίδες. Δεν πρόκειται να υποσχεθούμε 12 δισ. παροχές και να δώσουμε 9 δισ. φόρους. Θα πούμε 10 πράγματα και 10 θα κάνουμε. Να είναι βέβαιοι οι Έλληνες πολίτες, ότι εμείς δεν πρόκειται να κοροϊδέψουμε. Δεν πρόκειται να πούμε ψέματα, θα πούμε την αλήθεια».

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην συζήτηση της βουλής που συστάθηκε έπειτα από το αίτημα του για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Αναφέρθηκε εκτενώς...

Πολιτική

Ψηφίστηκε η Ελληνογαλλική Συμφωνία από τη Βουλή Ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή κατά πλειοψηφία η Ελληνογαλλική Αμυντική Συμφωνία. Μετά από ονομαστική ψηφοφορία και με...

Πολιτική

Μπογδάνος – Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λαμβάνει 158 ψήφους Η διαγραφή του Κ. Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ήταν μία απόφαση...

Πολιτική

Στην διαγραφή του βουλευτή Ά Αθηνών Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από τη χθεσινή ομιλία του στη...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC