Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Με απόλυτη επιτυχία η “συγκέντρωση ρουχισμού” από τα Ηλεκτρικά Παπαδόπουλος

Η Γιαννιώτικη εταιρεία ηλεκτρικών «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» στα πλαίσια της δράσης «συγκέντρωση ρουχισμού» που πραγματοποίησε επί δύο συνεχόμενους μήνες παρέδωσε σήμερα στην Περιφέρεια Ηπείρου και στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ. Οδυσσέα Πότση όλα τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν με τη συνεισφορά όλων των Γιαννιωτών αφού πρώτα η εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» τα έπλυνε, τα σιδέρωσε και τα συσκεύασε. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να διατεθούν από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. 

Η επιτυχία της δράσης ήταν πραγματικά απρόσμενη για τους συντελεστές της αφού συγκεντρώθηκε ένας γιγαντιαίος όγκος ρούχων. Επιτυχία που οφείλεται στην μεγάλη ανταπόκριση των πελατών του καταστήματος, αλλά και όλων των συμπολιτών μας.

Στην πρωτοβουλία αυτή, αναφέρθηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Υγείας, κ. Οδυσσέας Πότσης καθώς και ο κ. Ζώης Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Ο κ. Πότσης ευχαρίστησε την εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ», αλλά και τη διαφημιστική εταιρεία ACL MANIFESTO που χειρίζεται την επικοινωνία της, για την πρωτοβουλία που πήραν. Τόνισε δε πως «Έγινε μια πολύ μεγάλη συλλογή ρούχων, που είναι έτοιμα να διανεμηθούν από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας, όπου υπάρχει ανάγκη».

Ο κ. Ζώης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου για την στήριξη στην πρωτοβουλία του, τονίζοντας και τα εξής: «Δεν περίμενα να έχουμε τόσο μεγάλη απήχηση από τον κόσμο. Τα ρούχα που συγκεντρώσαμε ήταν πάρα πολλά. Στόχος είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, που έχει πραγματική ανάγκη».

 

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC