Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Νέοι κωπηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα προπονούνται στην Παμβώτιδα!


Κοινόβιο της Εθνική Ομάδας για επίλεκτους αθλητές.
Δεκάδες νεαρούς αθλητές της Κωπηλασίας απ’ όλη την Ελλάδα συγκέντρωσε η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) στα Γιάννινα. Αφορμή κοινόβιο ανάπτυξης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 6 Αυγούστου στην Παμβώτιδα.
Στο προπονητικό κοινόβιο της ΕΚΟΦΝΣ λαμβάνουν μέρος συνολικά 33 αγόρια και 14 κορίτσια, αθλητές γεννηθέντες τα έτη 1998 – 2000, που προέρχονται από κωπηλατικά σωματεία απ’ όλη τη χώρα. Από πλευράς του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συμμετέχουν έξι νεαροί κωπηλάτες. Πρόκειται για τους Αφροδίτη Σιόλου, Πετρούλα Τσιάβου, Χρήστο Παπαδημητρίου, Σπύρο Αντώνη, Κων/νο Βαρδάκα και Γιώργο Νάτσια.
Υπεύθυνη για το κοινόβιο ανάπτυξης είναι η ομοσπονδιακή προπονήτρια Δήμητρα Γιαννιού. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι οι καλύτεροι νεαροί αθλητές της Κωπηλασίας να αποκτήσουν την εμπειρία του προπονητικού κοινοβίου, να δουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει Εθνική Ομάδα, να γνωριστούν μεταξύ τους και να αποκτήσουν έτσι ένα κίνητρο για να συνεχίσουν την ενασχόληση με το άθλημα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προστάδιο, ώστε του χρόνου τα παιδιά αυτά να ενταχθούν στις τάξεις του Εθνικού μας συγκροτήματος.
Η κ. Γιαννού πλαισιώνεται από εξαμελές επιτελείο έμπειρων προπονητών. Από πλευράς του Ν.Ο.Ι. είναι οι Δημήτρης Δερέκας και Χάρης Γκίτσας. Μαζί τους είναι στο κοινόβιο και οι Δάνος Φίτσιος, Γρηγόρης Τζηγκαλάγιας, Πέτρος Κωτσινής και Χαράλαμπος Δημαράς.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC