αρχείο λήψης (4) Η Ελληνική Κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δήλωσε χθες η βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ. Άννα Ασημακοπούλου, η οποία με την ιδιότητα της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και το Νίκο Χατζηνικολάου. 
Με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τη διαφωνία των δύο υπουργών της ΔΗΜΑΡ κ.κ. Μανιτάκη – Ρουπακιώτη σχετικά με διάταξη του Πολυνομοσχεδίου για τους συμβασιούχους, αλλά και για άλλα ζητήματα δυσλειτουργιών που παρουσιάζει η  Κυβέρνηση η κ. Ασημακοπούλου,  υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι πρόκειται για μια τρικομματική κυβέρνηση, η οποία συγκροτείται από παρατάξεις με διαφορετικό ιδεολογικό υπόβαθρο και διαφορετική προσέγγιση των προβλημάτων. Το ζητούμενο – πρόσθεσε – είναι ο συμβιβασμός και μέχρι τώρα έχουν διαψευσθεί οι «Κασσάνδρες» που κάθε τόσο πρόβλεπαν πτώση της.
Η βουλευτής Ιωαννίνων, εκτίμησε επίσης ότι η χώρα μας άρχισε πλέον να πατά σε στέρεο έδαφος, ενώ για πρώτη φορά προκύπτουν σημάδια ανακούφισης,  τα οποία αποτυπώνονται σε διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.
«Το δικαίωμα στην ελπίδα, δεν το χαρίζω σε κανένα   είτε στον κ. Σόιμπλε, είτε στον κ. Τόμσεν, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στην αντιπολίτευση», κατέληξε ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη.