οικονόμουΤην συνεργασία του πρώην Βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου με την Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης κατά την προχθεσινή ομιλία του σε εκδήλωση στα Γιάννινα.

Ο κ. Οικονόμου επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της ΔΗΜ. ΑΡ. Ιωαννίνων και σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων πως τώρα που το φάσμα της χρεωκοπίας έχει απομακρυνθεί, ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε για ένα συνολικό εναλλακτικό σχέδιο ανασύνταξης της κοινωνίας. Να συνταχθούμε με την αξιοκρατία, τον υγιή αναταγωνισμό, ενάντια στην διαφθορά και την κομματοκρατία. Να αφήσουμε πίσω μας οριστικά όλα αυτά που μας έφεραν ως εδώ. Να πάμε από το «όχι πια» στο «ποτέ ξανά».

Τόνισε δε πως είναι ευτυχές που η ΔΗΜ. ΑΡ. αντιμετωπίζει το κρίσιμο ζήτημα της ανασυγκρότησης του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού με όρους συστράτευσης με αργά αλλά σταθερά βήματα και ότι σ΄αυτή την μεγάλη συμμαχία δυνάμεων δηλώνω ενεργά παρών. Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε επίσης πως τον τιμά ιδιαίτερα η ειλικρινής και ουσιαστική σχέση με την ΔΗΜ. ΑΡ. Ιωαννίνων και τον Φώτη Κουβέλη προσωπικά.