Ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο,  για έναν ακόμη χρόνο.
Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ικανοποιεί στο μεγάλο βαθμό τον Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος όχι απλώς πιστεύει στις ικανότητες του Μπακαγιόκο αλλά θεωρεί αναγκαία την παραμονή του στον ΠΑΣ,  γι΄ αυτό και είχε ζητήσει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να παραμείνει στην ομάδα.
Ο Μπακαγιόκο θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος και την Κυριακή θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ένα ακόμη νέο απόκτημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Κουέβας,  ο οποίος αναμένεται  να έρθει αύριο Πέμπτη στα Γιάννενα.  Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου.  Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον 34χρονο Αλβανό επιθετικό Τζάφαϊ. Για τον διεθνή Αλγερινό  Ίσμαελ Μπουζίντ το ενδιαφέρον του ΠΑΣ παραμένει μετά το ναυάγιο της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με Τουρκικό σύλλογο που ενεπλάκη στο σκάνδαλο των «στημένων». Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε χθες την τελευταία του προπόνηση στο Ελατοχώρι Πιερίας και επιστρέφει στα Γιάννενα για να συνεχίσει την προετοιμασία.