Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Προκήρυξη της Α’ φάσης του διαγωνισμού για τη Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων

ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑΤους όρους της Προκήρυξης Ανταγωνιστικού Διαλόγου Α’ Φάσης – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την επιλογή αναδόχου για το έργο της Περιφέρειας Ηπείρου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Ηπείρου» ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στη σημερινή συνεδρίασή της.Την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ακολουθεί η ανάρτηση της διακήρυξης στην Ευρωπαϊκή Εφημερίδα, όπως και η δημοσίευση περίληψης της διακήρυξης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) και στον έντυπο Τύπο.

Με τις ανωτέρω αναφερόμενες αποφάσεις και ενέργειες, η Περιφέρεια Ηπείρου με το συντονισμό όλων των αρμοδίων παραγόντων και υπηρεσιών, συνεχίζει την προώθηση και την κατασκευή όλων των απαιτούμενων έργων (ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, αποκατάσταση ΧΑΔΑ, ΣΜΑ, κλπ), προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα θέματα που έχουν σχέση με τον υπό αναμόρφωση ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας και με απώτερο στόχο το συμφέρον των πολιτών.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Δημήτρης Δημητρίου Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες.

Ακούστε τις Εκπομπές

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Σπύρος Ριζόπουλος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στο Μεγάλο Ραδιόφωνο. Ακούστε όσα είπε στον Μπάμπη Τζιόρα και στην εκπομπή “Λεπτές Ισορροπίες”.  

Ήπειρος

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/4 κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη ο πλήρης συνδυασμός της παραταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Η...

Ήπειρος

Για  τρέχοντα ζητήματα ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης,  το Περιφερειακό Συμβούλιο, στη χθεσινή του συνεδρίαση. Συγκεκριμένα στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε τα εξής: Τελευταία...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC