Σήμερα Δευτέρα 15/10, στις 9.00’ μ.μ. ο Θεατρικός Οργανισμός «Altera Pars» παρουσιάζει την τελευταία παράσταση στηνβ πόλη των Ιωαννίνων με το έργο του Carlos Ferrera «Αόρατη Αλυσίδα». Συντελεστές: Μετάφραση:  Μαρία Χατζηεμμανουήλ – Δημήτρης Ψαρράς, Σκηνοθεσία : Δήμητρα Αράπογλου, Σκηνογράφος: Έλενα Χριστούλη, Ενδυματολόγος: Δέσποινα Χειμώνα, Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Κλωτσοτήρας, Μουσική /Σύνθεση ήχων: Μάριος  Αριστόπουλος, Επιμέλεια κίνησης: Ελβίρα  Μπαρτζώκα.

Τους  ρόλους (Όλγα, Ιρίνα, Μάσα) ερμηνεύει η Μίνα Χειμώνα

Διάρκεια παράστασης: 70’

Τιμή εισιτηρίου: 12€ γενική είσοδος, 10€ φοιτητές, άνεργοι, ηλικιωμένοι.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΙ και του Πνευματικού Κέντρου, τα καταστήματα (Πουτέτση 1α), (Γρ. Σακκά 20), τα βιβλιοπωλεία «Ελευθερουδάκης» (Κ. Κατσαδήμα 7) και «Αναγνώστης» (Πυρσινέλλα 11). Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο και ΕΡΑ  – σταθμός Ιωαννίνων.

 

 

Το φεστιβάλ «φθινοπωρινή αυλαία στο δημοτικό θέατρο θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, ώρα 9 το βράδυ με την επανάληψη του Αναλόγιου «Η σιωπή του ξερόχορτου» του Σωτήρη Δημητρίου που διαβάζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Αναστασάκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του συγγραφέα και η είσοδος για το κοινό είναι  ελεύθερη.