στυλΣτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων συμμετείχε ο Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος. Η παρουσία του κ. Στύλιου στην παραπάνω συνεδρίαση εντάσσεται στο πρόγραμμα επικοινωνίας του με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ώστε να σχεδιαστεί σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα η ανάπτυξη του νομού, αλλά και να προωθηθεί άμεσα η επίλυση τοπικών προβλημάτων.

Ο κ. Στύλιος κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συζητήσουν με το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για θέματα του Δήμου όπως είναι μεταξύ άλλων:
-Ειδικά προγράμματα για τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
-Η σύνδεση των Τζουμέρκων με τη πόλη της Άρτας μέσω της κατασκευής του παραλίμνιου δρόμου
-Τη λειτουργία των αγροτικών ιατρείων και των κέντρων υγείας
-Η ελλιπής αστυνόμευση και η εγκληματικότητα, της περιοχής
-Η προβληματική αναμετάδοση του ψηφιακού σήματος στους τηλεοπτικούς δέκτες
-Η οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου με εξειδικευμένο προσωπικό στο πλαίσιο της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο κ. Στύλιος με αφορμή τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η συμμετοχή μου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων δεν είναι μια αποσπασματική ή ευκαιριακή πρωτοβουλία. Στόχος μου είναι από κοινού με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να σχεδιάσουμε το μέλλον του τόπου μας μέσα από ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες. Να επισημανθούν προβλήματα που χρειάζονται άμεση προώθηση στα κυβερνητικά όργανα. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχισθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα με την παρουσία μου και συνεργασία και στους υπόλοιπους δήμους και δημοτικά συμβούλια του νομού μας.»