ΟΚΠΑΠΑΤον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων Χρήστος Μαντάς. Ο κ. Μαντάς ενημερώθηκε διεξοδικά από τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππο Τσουμάνη για όλες τις δράσεις που αναπτύσσονται όπως και για το κοινωνικό έργο που παρέχεται σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Αναλυτική συζήτηση έγινε επίσης για τα προβλήματα που υπάρχουν. Όπως ανέφερε ο κ. Τσουμάνης ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση στην οποία καταδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών.

«Η κρίση πλήττει μεγάλη μερίδα συμπολιτών και οι δράσεις που έχει αναπτύξει ο Δήμος και ο ΟΚΠΑΠΑ αποτελούν το μοναδικό δίχτυ για την προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Οι δομές αυτές παρέχουν ένα σημαντικό και πολυποίκιλο έργο το οποίο ανακουφίζει οικογένειες, ηλικιωμένους, άνεργους. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις δράσεις αυτές, να ανακουφίσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας» τόνισε ο κ. Τσουμάνης. Ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδιαφέρον του όπως και για την διάθεσή του να στηρίξει το έργο του Οργανισμού.

Ο κ. Τσουμάνης συναντήθηκε επίσης με την Πρόεδρο και στελέχη της Εταιρείας Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Ηπείρου (ΕΠΡΟΨΥΗ). Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο συνεργασίας με στόχο την αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας των ωφελουμένων από όλες τις δράσεις που αναπτύσσει ο ΟΚΠΑΠΑ.