Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα καφετέρια – καφενείο, μέσα στο οποίο  διεξάγονταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο « poker – texas».

Συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί (ηλικίας 51,22,58,26,54 και 39 ετών) και συγκεκριμένα, ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος,  ένας ημεδαπός που είχε ρόλο «dealer» και τέσσερα ακόμη  (4) άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες, ενώ αναζητείται ο 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, μετά από αιφνιδιαστικό αστυνομικό έλεγχο στο καφενείο,   κατελήφθησαν οι προαναφερόμενοι να συμμετέχουν στη διενέργεια του απαγορευμένου παιχνιδιού « poker – Texas» σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι. Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού συνοδευόταν από τη συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους συμμετέχοντες.

Επιπρόσθετα,  από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το κατάστημα στερούνταν άδειας λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • τρία (3) τραπέζια με τσόχα.
  • (531) μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, για τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.
  • μία τράπουλα.
  • το χρηματικό ποσό των -780- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί Παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» και «παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Θεσπρωτίας.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.