Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, μετά την έγκρισή τους από το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.  Στην Ήπειρο τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ έχουν ως εξής:  Στο Νομό Ιωαννίνων υποψήφιοι είναι: Οι δύο βουλευτές του κόμματος Θανάσης Οικονόμου και Μιχάλης Παντούλας, ο πρώην Δήμαρχος Περάματος και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Κασσής, η γιατρός Μαργαρίτα Κιτσανού, η κ. Πέρσα Ντούλια βιβλιοθηκονόμος, ο πρώην Δήμαρχος Κόνιτσας και περιφερειακός σύμβουλος Μάκης Χατζηεφραιμίδης και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Φίλης.

Στο Νομό Άρτας υποψήφιοι είναι και πάλι οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης και Χρήστος Γκόκας, ενώ το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Θανάσης Ντερέκας, ο υπάλληλος της Περιφέρειας Δημήτρης Χαμπίπης και η δικηγόρος Χριστίνα Σπάκα.

Στο Νομό Πρέβεζας υποψήφιοι είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής Περικλής Βασιλάκης, ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Δημήτρης Κατσιπανέλης, ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, και η εκπαιδευτικός Αγνή Σμπόνια.

Στο Νομό Θεσπρωτίας ξανά υποψήφιος είναι ο κ. Χρήστος Κατσούρας και μετέχουν ακόμη ο αντιδήμαρχος Γιάννης Γόγολος και η δικηγόρος Δήμητρα Κολιογιάννη.