Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Τελευταίες παραστάσεις για το Μανδαγόρα


Τις τελευταίες παραστάσεις του στην Ήπειρο δίνει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων που το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει σε περιοδεία την κωμωδία του Νικολό Μακιαβέλλι «Ο Μανδραγόρας». Οι παραστάσεις αυτές οργανώνονται από τους κατά τόπους Δήμους με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου. Η όγδοη και τελευταία αυτή εβδομάδα περιοδείας στην Ήπειρο θα ολοκληρωθεί με παραστάσεις του έργου που θα δοθούν (σήμερα Πέμπτη σε Ηγουμενίτσα, στο Δασάκι, οργάνωση Δήμος Ηγουμενίτσας), (σήμερα – αύριο) Παρασκευή 31/8 στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν καθιερωθεί σε όλη τη χώρα για την πανσέληνο του Αυγούστου (οργάνωση Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Δήμος Δωδώνης, ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ΙΒ’ Εφορεία προϊστορικών και κλασσικών αρχαιοτήτων), καθώς και το Θεσπρωτικό (Σάββατο 25/8, Μεσοχώρι, οργάνωση Δήμος Ζηρού).
Οι παραστάσεις αυτές αρχίζουν στις 9.00’ το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Μέγας χορηγός: ΠΕΔ Ηπείρου. Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο, ΕΡΑ ραδιοφωνικός σταθμός Ιωαννίνων. Υποστηρικτές: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Ξενοδοχεία «Olympic» και «Epirus Pallas», Τράπεζα «Eurobank», εταιρείες «Κτήμα Γκλίναβος», «Ζαγόρι», «Βίκος», «Vodafon – Πρόκος». Συντελεστές της θεατρικής παραγωγής είναι: Σκηνοθεσία: Παντελής Παπαδόπουλος, Σκηνικά-κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης, Μουσική: Περικλής Μπουλουκτσής, Φωτισμοί: Παντελής Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Νέτης. Διανομή (με σειρά εμφάνισης): Πρόλογος: Στάθης Κόκκορς , Καλλίμαχος: Άρης Τσαμπαλίκας, Σύρος: Αθηνά Τσικνιά, Σιορ Νικίας: Γιώργος Γκίκας, Λιγούριος: Στάθης Κόκκορης, Σωστράτη: Αθηνά Τσικνιά, Αδελφός Τιμόθεος: Μιχάλης Μπίζιος, Γυναίκα: Αθηνά Τσικνιά, Λουκρητία: Ξανθή Γεωργίου.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Με μια παράσταση που θα δοθεί σήμερα στο Κομμένο της Άρτας συνεχίζει την περιοδεία του το Hπειρωτικό Θέατρο. Η παράσταση οργανώνεται από τον Δήμο...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC