Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Θεσπρωτία

Τοπικά Συμβούλια της Ηγουμενίτσας αντίθετα με τα πετρελαιοειδή στη Γωνιά

Igoumenitsa1Λίγο πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου συζητήσει την εγκατάσταση μονάδος φορτοεκφόρτωσης πετρελαιοειδών στη θέση «Γωνιά» του Δήμου Ηγουμενίτσας αντιδράσεις διατυπώνονται με ανοιχτή επιστολή την οποία συνυπογράφουν οι πρόεδροι επτά τοπικών κοινοτήτων, όλων δηλαδή των κοινοτήτων της παράκτιας ζώνης, του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Μετά από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα της Περιφερειακής Διοίκησης Ηπείρου, έρχεται και ξαναέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της χωροθέτησης Βρώμικων Δραστηριοτήτων στην Θέση «Γωνιά» του Δήμου Ηγουμενίτσα παρά την συνεχή άρνηση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της περιοχής. Η επιμονή τους και η προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων στην περιοχή συνεχίζεται και φαίνεται ότι ο άξονας συνεργασίας για την επιτυχία των σχεδίων τους που είχαμε καταγγείλει ότι μεθοδεύεται να δημιουργηθεί , έχει πλέον ολοκληρωθεί και αυτό φαίνεται από το θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 «Λήψη απόφασης για πρόταση επιλογής ως κατάλληλη θέση για την εγκατάσταση μονάδος φορτοεκφόρτωσης πετρελαιοειδών στην Π.Ε. Θεσπρωτίας τη θέση «γωνιά» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

«Δεν θα επιτρέψουμε η Ηγουμενίτσα να γίνει Ελευσίνα» είναι το μήνυμα που στέλνουν και καλούν τις τοπικές αρχές και το βουλευτή Θεσπρωτίας να πάρουν δημόσια θέση.

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC