Στον πρώτο αγώνα του Β΄ Γύρου της τελικής φάσης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, η ανδρική ομάδα της ΦΕ Ιωαννίνων νίκησε τη νεανική ομάδα της Πρέβεζας με 3-1 σετ.Στα δύο πρώτα σέτ έως τον εικοστό πόντο οι ομάδες ήταν κοντά με προηγούμενη την ΦΕΙ , μετά η εμπειρία των παικτών της έδωσε και τα δύο σέτ με 25-21 .Στο τρίτο σέτ υπήρξε χαλαρότητα από πλευράς ΦΕΙ λανθασμένες επιλογές στην ανάπτυξη παιγνιδιού και λανθασμένα κτυπήματα , η Πρέβεζα ανέκαμψε κερδίζοντας το σέτ εύκολα με 25 – 17 .Στο τέταρτο σέτ η ΦΕΙ ήταν σοβαρή πήρε κεφάλι από την αρχή και τέλειωσε εύκολα με 25-15 .

Μετά τη λήξη του μάτς και την γνωστοποίηση του αποτελέσματος στην Ηγουμενίτσα (Σ.Σ. Νίκη του Ερμή επί του Μεσολογγίου με 3-0) , παρά το ότι θεωρητικά δεν έχει κριθεί η Άνοδος στην Α2 Εθνική Ανδρών , ο προπονητής των γηπεδούχων Καλογήρου Δημήτρης δήλωσε :Οφείλουμε σήμερα να συγχαρούμε αφ΄ ενός την Ανδρική ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας για την δίκαιη κατάκτηση της προνομιούχου 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα και αφ΄ ετέρου να συγχαρούμε τον αθλητή μας ΖΑΛΑΒΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ο οποίος παρά το σοβαρότατο ατύχημα που είχε και τα συνεχιζόμενα προβλήματα που συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν , δεν έχει ουδόλως καμφθεί , αλλά προσπαθεί κάθε μέρα να τα ξεπεράσει , δίνοντας μαθήματα αθλητισμού και ζωής στους νεαρούς αθλητές της ομάδος μας και όχι μόνον.Αισθάνομαι υπερήφανος γι αυτόν και σαν παλιός συναθλητής του και σαν προπονητής του για δυό δεκαετίες περίπου και σαν φίλος του .Να είναι πάντα καλά και να μην πάψει ποτέ να αγωνίζεται με πάθος στη ζωή .
ΦΕΙ (Καλογήρου Δημήτρης) Λάμπρου , Σιάμπαλης , Τσίρης , Παπανικολάου ΖΑΛΑΒΡΑΣ , Χάϊδας , Υφαντής (Λίμπερο) , Τρογκάνης , Παπασπύρου. Λαγός .
Α.Ο. ΠΕΒΕΖΑΣ (Τσεκούρας Γρηγόρης ) Μπέλλος , Πηλιοκάτερος , Τόσκου , Αντύπας , Σωτηρίου , Κανέλος , Βαγγέλη , Γεωργοκίτσιος .