Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ήπειρος

Χριστόπουλος: «Στο μυαλό μας η νίκη»

 

Τη νίκη έθεσε ως πρωταρχικό στόχο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο προπονητής της γιαννιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στην παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών, ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσει εκ νέου την ομάδα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

“Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν πήρε αδειοδότηση και είχε όπως και εμείς περιορισμό μεταγραφών το καλοκαίρι. Πρέπει να αναζητήσουμε τη νίκη αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουμε την ανάλογη ένταση όπως στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Το μόνο ανησυχητικό και αρνητικό στοιχείο είναι ότι το παιχνίδι γίνεται στις 4 η ώρα και αυτό δεν μας βολεύει γιατί είμαστε μια ομάδα με έντονα τρεξίματα και καλό ρυθμό. Τα παιχνίδια με Πλατανιά και Βέροια ήταν νωρίς και υπήρχε αυτός ο ανασταλτικός παράγοντας. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και πιστεύω ότι θα είναι και πάλι κοντά μας όπως ήταν και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό”. 

Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΣ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Σε ερώτηση για πιθανά αγωνιστικά προβλήματα, απάντησε: “Ο Μιχαήλ θα είναι έτοιμος, Τζημόπουλος και Ντε Βινσέντι όχι. Να διευκρινίσω ότι οι αλλαγές των Οικονόμου και Κοροβέση στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έγιναν επειδή τα παιδιά έπαθαν κράμπα”.

Για το πώς βλέπει τον Πανιώνιο, τόνισε: “O Πανιώνιος είναι νέα ομάδα, ο κ. Τσακίρης είχε κάνει μια μεγάλη επένδυση στις ακαδημίες και τώρα δρέπει τους καρπούς. Θα δω πολλά παιδιά που δουλέψαμεμαζί, όπως τον Σπυρόπουλο, τον Κολοβό, τον Ντούνη, τον Διαμαντάκο που δουλέψαμε στον Ολυμπιακό και άλλους. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις μια ομάδα που έχει κάνει 4 νίκες σε 5 παιχνίδια. Από την άλλη και εμείς έχουμε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και θέλουμε τη νίκη”.

Για την αρνητική παράδοση με τον Πανιώνιο, υπογράμμισε: “Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Η στατιστική λέει ότι είναι δύσκολο επίσης να κερδίσεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα σου. Εμείς όμως στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη και πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας για να την κατακτήσουμε”.

Για τους νέους ποδοσφαιριστές και για το αν μετάνιωσε που δεν χρησιμοποίησε κάποιους νωρίτερα, δήλωσε: “Βλέπουμε καθημερινά τους παίκτες στις προπονήσεις και έχουμε καλύτερη άποψη για το ποιοι πρέπει να παιξουν κάθε φορά. Τα παιδιά και κυρίως οι Κοροβέσης και Οικονόμου μας ικανοποίησαν πολύ με την παρουσία τους. Έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θεωρητικά ήταν ένα ρίσκο να χρησιμοποιήσουμε άπειρους ποδοσφαιριστές αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο ταλέντο αυτών των παιδιών και γι’ αυτό τους χρησιμοποιήσαμε. Να βλέπετε συνολικά την ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για παράδειγμα, ο Λίλα ήταν από τους καλύτερους παίκτες όπου κι αν χρησιμοποιήθηκε, ενώ ο Ντάσιος έκανε από τα καλύτερά του παιχνίδια. Εγώ τους θέλω όλους δίπλα στην ομάδα”.

Για την άποψη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τον αποκλεισμό δημοσιογράφων, είπε: “Θα σας πω κάτι που θα είναι και το τελευταίο επ’ αυτού του θέματος: εγώ προσωπικά του θέλω όλους δίπλα στην ομάδα, Γιαννιώτες φιλάθλους και δημοσιογράφους. Θα πρέπει να γίνει μια αυτοκριτική από όλες τις πλευρές, να λυθούν τα όποια προβλήματα και θέματα υπάρχουν και νομίζω ότι η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη. Υπάρχει λύση”.

Για τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύονται οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα φιλικά, σύμφωνα με δήλωση του βοηθού του, Γιάννη Θωμαΐδη, μετά το ματς με τα Τρίκαλα, τόνισε: “Ο κ. Θωμαΐδης πολύ σωστά μίλησε γιατί θέλουμε από όλους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Βγήκαν συμπεράσματα από το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Για κάποιους παίχτες έχουμε υπομονή, κάποιοι άλλοι δήλωσαν “παρών” στο παιχνίδι αυτό και έκαναν ένα βήμα εμπρός”.

Για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας που είναι ισορροπημένη από τις πτέρυγες κι αν αυτό είναι τυχαίο ή το ζητάει από τους παίκτες του, σημείωσε: «Τυχαίο δεν είναι τίποτα, γιατί η ομάδα μας έχει ίσως και κάποιες αδυναμίες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των παικτών σε κάποιες θέσεις. Λέγοντας αδυναμίες, δεν εννοώ στους παίκτες, εννοώ ότι κάποιοι μπορεί να έχουν καλό πόδι το δεξί, αλλά αναγκαστικά παίζουν αριστερά. Η προσπάθειά μας είναι να έχουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα που είναι πολύ σημαντικό”.

πηγή : passports.gr

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη Χωρίς οπαδούς τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι. Ο λόγος για το πρόσφατο χρηματικό πρόστιμο...

Αθλητισμός

Την ανανέωση και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Πετράκη και υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης...

Αθλητισμός

  Του Λευτέρη Τώνη Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής για το πλαίσιο της...

Αθλητισμός

Του Λευτέρη Τώνη   Χωρίς τον Μαμπουλού και τον Κρανίκα θα αναχωρίσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενώψη για τον αυριανό αγωνα με την...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC