Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Αγνή Σμπόνια – Συζήτηση με δύο… “παλιόπαιδα”

Αγνη ΣμπονιαΗ Αγνή Σμπόνια φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην ενημερωτική εκπομπή του Giga FM 105,4 “Τα Παλιόπαιδα των FM”, στα πλαίσια της οποίας έκανε και μια… αινιγματική δήλωση που θα συζητηθεί για την ίδια και τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Αγνή Σμπόνια στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων Giga FM 105,4. Η νεαρή πολιτικός από την Πρέβεζα μίλησε στην εκπομπή «Τα Παλιόπαιδα των FM» και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Λάμπρη και Αλέξανδρο Μπίγκα για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ αναφέρθηκε -μεταξύ των άλλων- και στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το μείζον θέμα των τελευταίων 15 ημερών, δηλαδή τη σύλληψη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής και το χαρακτηρισμό της ως εγκληματική οργάνωση. Η κα Σμπόνια επεσήμανε πως υπήρξε μια ένα από τα πρώτα πολιτικά στελέχη που «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» για το συγκεκριμένο κόμμα, βλέποντας από την αρχή την επικινδυνότητα και την ακρότητα που συνόδευε τη ρητορική και την εν γένει συμπεριφορά των ηγετικών -και όχι μόνο- στελεχών του.

Η Αγνή Σμπόνια μίλησε επίσης για το χώρο της Παιδείας στο σύνολό του, καθώς τόσο η θέση της Αναπληρωτού Γραμματέος του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, όσο και η καθημερινή της «τριβή» από την έδρα της δασκάλας (η νεαρή πολιτικός διδάσκει σε δημοτικό σχολείο) της δίνουν τη δυνατότητα να έχει μια πλήρη, σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα ολόκληρου του εκπαιδευτικού «οικοδομήματος» για το οποίο εκφράστηκε με αισιοδοξία παρά τα δεδομένα προβλήματα του χώρου, τα οποία πιστεύει πως με συνέπεια και πολλή δουλειά από όλους, μπορούν να αμβλυνθούν.

Η ανεργία που μαστίζει ολόκληρη τη χώρα αλλά ακόμη περισσότερο την Ήπειρο αποτέλεσε ένα ακόμη αντικείμενο της ραδιοφωνικής συζήτησης με την Ηπειρώτισσα πολιτικό να δηλώνει πως πρέπει όλοι να συμβάλλουν προς την αντιμετώπιση της σύγχρονης αυτής «μάστιγας» και πως είναι ιδιαίτερα λυπηρό ένας «ευλογημένος» τόπος σαν την Ήπειρο να «χρίζεται»… θλιβερός πρωταθλητής σε αυτή την αρνητική κούρσα.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την Αγνή Σμπόνια να επισημαίνει τη μεγάλη τους σημασία και να απαντά… αινιγματικά σε ερώτημα των δημοσιογράφων της εκπομπής για το αν πρόκειται το όνομά της να απασχολήσει τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές: «Είμαι παιδί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όμως είναι ακόμη νωρίς για να απαντήσω και σίγουρα υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι να λάβω τις τελικές αποφάσεις μου», δήλωσε με… νόημα η Αγνή Σμπόνια, μια απάντηση που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Μάλιστα η απάντηση της πολιτικού από την Πρέβεζα έγινε δεκτή με καλόπιστο χιούμορ από τους δημοσιογράφους –παραγωγούς της εκπομπής οι οποίοι και της απάντησαν: «Εχοντας προλάβει να πραγματοποιήσετε μια τόσο σημαντική διαδρομή σε μια τόσο νεαρή ηλικία, θεωρήσαμε πως και τις αποφάσεις σας τις λαμβάνετε πολύ -πολύ νωρίς».

Η Αγνή Σμπόνια επεσήμανε για μία ακόμη φορά την ελπίδα και την προοπτική αλλαγής και ανανέωσης που μπορεί να φέρει και να εγγυηθεί η νέα γενιά πολιτικών, με τη συζήτηση να πραγματοποιείται σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μια επόμενη εκπομπή, καθώς ο χειμώνας που διανύουμε αναμένεται με… υψηλές πολιτικές θερμοκρασίες.

Πηγή: epirusday.gr

 

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική

“Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και για να μην γίνουν χειρότερα, η λύση για το λαό δεν βρίσκεται ούτε στo να περιμένει την...

Uncategorized

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών εκτιμάει ότι η αξιολόγηση θα κλείσει πριν από τις 20 Φεβρουαρίου και δεν θα...

Πολιτική

Νέα πρωτοβουλία προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η σύσταση Ειδικής Διακομματικής Επιτροπής που θα αναλάβει την επεξεργασία πρότασης νόμου για την επιβίωση των μέσων μαζικής...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC