Connect with us

Hi, what are you looking for?

Giga fm 105,4 | Ραδιοφωνικός Σταθμός | Ήπειρος | Ιωάννινα

Ιωάννινα

Απεργιακός «πυρετός» στα Ιωάννινα

απεργιαΜε 48ωρη πανελλαδική απεργία συνεχίζει σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη τις κινητοποιήσεις της η ΑΔΕΔΥ εκφράζοντας την αντίθεσή της στην εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, που, όπως τονίζεται, στοχοποιούν και απαξιώνουν τη δημόσια διοίκηση και οδηγούν στην διαθεσιμότητα και στις απολύσεις τους δημοσίους υπαλλήλους.

Σε τοπικό επίπεδο, στα Ιωάννινα, σήμερα στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί πανεργατικό συλλαλητήριο με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ να καλεί τους Συλλόγους και τα Σωματεία των εργαζομένων στο δημόσιο, να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις προκειμένου να σχεδιαστεί με τη συμμετοχή όλων η μετέπειτα πορεία και η μορφή των κινητοποιήσεων.

Κάλεσμα στην σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο απευθύνει και η Ταξική Ενότητα Ιωαννίνων, τονίζοντας την ανάγκη διεύρυνσης του απεργιακού μετώπου και κινητοποιήσεις διαρκείας.

«Μπορούμε με αγώνες στα χέρια των αγωνιζόμενων και με τη μάχιμη αλληλεγγύη να ανατρέψουμε την κυβέρνηση, να σταματήσουμε να πληρώνουμε το χρέος, να εθνικοποιήσουμε-κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, να φύγουμε από το ευρώ σε ρήξη με την Ε.Ε, να χάσει το κεφάλαιο ιδιοκτησία, εξουσία και κέρδη, για την αναδιανομή του πλούτου που παράγεται προς όφελος του λαού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: Real.gr

Written By

Comments

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήπειρος

Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη, σας καλούμε λοιπόν να οργανώσουμε τη δράση «τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες» και στην πόλη μας, ανοιχτά, αδιαμεσολάβητα,  αμεσοδημοκρατικά. Η λογική...

Ήπειρος

Σε επίσχεση εργασίας από τις 18 Μαΐου προχώρησαν οι εργαζόμενοι της Εγνατίας Οδού στην Εργολαβία από Ηγουμενίτσας έως Παναγιά. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, δεν...

Advertisement

Copyright © 2021 Giga FM 105.4 Επικοινωνία: 2651052441

  • https://s46.myradiostream.com/7322/listen.mp3
  • https://s46.myradiostream.com:7322/;
  • MUSIC